ТОП-5 найбагатших сільських голів

ТОП-5 найбагатших сільських голів
  • Цього тижня публікуємо для вас ще один рейтинг, цього разу очільників сільських рад району.
  • Його ми підготували за деклараціями 2019 року.
  • Забігаючи наперед, скажемо, що мільйонерів у нашому списку немає.

Під час перегляду декларацій, ми виявили, що свої документи за 2019 звітний період подали не всі. На сайті НАЗК ми не знайшли декларацій восьми сільських голів. А саме, очільників Вівсяницької, Журбинецької, Зозулинецької, Кашперівської, Михайлинської, Пляхівської, Тернівської та Флоріанівської сільрад. Усі інші свої декларації встигли подати. До вашої уваги ТОП-5 найбагатших сільських голів.

П’яте місце

Традиційно, почнемо з останньої сходинки. Закриває наш рейтинг Віктор Бальшанек, виконуючий обов’язки голови Миколаївської сільради. Спільно з дружиною, дочкою та матір’ю задекларував 393 тисячі 449 гривень. Це доходи та грошові активи. Цифра приблизна, оскільки грошові активи в євро. Валюту переводили у гривні за курсом НБУ на 31 грудня 2019 року, а саме 26,422. Зауважимо, що власне заробітної плати Віктор Бальшанек задекларував 156 тисяч 975 гривень.

Віктор Бальшанек має земельну ділянку у Миколаївці та сільськогосподарську техніку. Ще одна земельна ділянка у Миколаївці належить дружині. Квартир та будинків подружжя Бальшанек не має.

Відео дня

Четверте місце

На щабель вище опинився Віктор Якимчук, очільник Білопільської сільради. Спільно з дружиною та сином задекларував 416 тисяч 958 гривень доходів. Грошових активів сім’я не має. Власне заробітної плати Віктор Якимчук задекларував 169 тисяч 704 гривні.

Очільнику Білопільської сільради належить житловий будинок у Білопіллі, три земельні ділянки та автомобіль ВАЗ. Ще одна земельна ділянка у Білопіллі належить дружині.

Третє місце

Трійку лідерів відкриває Таїсія Матковська, голова Поличинецької сільської ради. Спільно з чоловіком задекларувала 456 тисяч 277 гривень доходів. Грошові активи у подружжя відсутні. Із цієї суми власне заробітна плата Таїсії Матковської становить 146 тисяч 669 гривень.

Очільниці сільради належить три земельні ділянки у Поличинцях. Ще п’ять земельних ділянок (дві з яких у Козятині), житлові будинки у Поличинцях та Козятині, а також ВАЗ і два мотоцикли Mustang належать чоловікові.

Друге місце

За крок до першої сходинки опинився Валерій Мосійчук, голова Сокілецької сільради. Спільно з дружиною задекларував 463 тисячі 273 гривні доходів. Грошових активів подружжя не має. Із цієї суми власне заробітна плата очільника сільради становить 281 тисячу 947 гривень.

Валерію Мосійчуку належить дві земельні ділянки у Сокільцях. Ще дві земельні ділянки і житловий будинок належать дружині.

Перше місце

Очолює наш рейтинг Лідія Павлюк, голова Дубовомахаринецької сільської ради. Спільно з чоловіком і свекрухою задекларувала 900 тисяч 720 гривень доходів. Грошових активів родина не має. Із цієї суми власне заробітна плата очільниці сільради становить 225 тисячі 923 гривні.

Лідії Павлюк належать дві земельні ділянки у Дубових Махаринцях. Ще п’ять земельних ділянок і житловий будинок, а також вантажівка і сільгосптехніка належать чоловікові. Одна земельна ділянка у власності свекрухи.

Читайте також:

ТОП-7 найбагатших держслужбовців

Олександр Пузир на передостанньому місці серед топ-чиновників області: що мають "за душею" мери міст та голова ОДА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Валентин

    Мафіка-Слободяника забули вельмишановного

    Інна reply Валентин

    Вам аби ляпнути. По-перше, він не сільський голова, а по-друге, дивіться на свої статки.

    Гість reply Валентин

    Він не, є головою, ні села ,ні громади

    Гість reply Валентин

    До чого цей, коментар?! Не грамотно і не розумно

    Світлана reply Гість

    Поїдьте у Марківці, там розкажуть :-)
  • Ира Хаврук

    Хто хто,а голови сільрад себе і своїх родичів  земельними ділянками  не обділили...Вони ж  "голови" всім іншим зась

    Віктор Бальшанек reply Ира Хаврук

    Не узагальнюйте.
  • Наталия Ястремская

    Одну ще забули або мало за декларувала
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up