ТОП-7 найбагатших держслужбовців

ТОП-7 найбагатших держслужбовців
  • Період подання декларацій уже завершився.
  • Ми зазирнули у декларації наших державних службовців і склали для вас рейтинг найзаможніших.
  • До нього увійшли мільйонери.
  • Хто потрапив до списку - читайте у нашому матеріалі.

Щоб підготувати цей рейтинг, ми передивилися понад 30 сторінок у Єдиному державному реєстрі декларацій і відібрали документи осіб, що на посаді державної служби. До вашої уваги наш топ найзаможніших.

Сьоме місце

Почнемо з останнього, сьомого місця. На ньому опинилася Наталія Василишина, слідчий Козятинського відділення поліції. Разом з чоловіком задекларувала 1 мільйон 77 тисяч 358 гривень доходу. Чоловік Наталії - підприємець.

Наталії Василишиній належить 0,2% квартири у Козятині на 60 квадратних метрів. Чоловік має три вантажівки (загальна вартість 152 тисячі гривень), два причепи, а також легковик Honda, який придбано минулого року за 40 тисяч гривень.

Відео дня

Шосте місце

На щабель вище опинився Віталій Петренко, завідувач сектору податкових сервісів Козятинського управління Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області. Разом з дружиною задекларував 1 мільйон 107 тисяч 551 гривню доходів. Дружина Віталія Петренка - підприємиця.

Користується житловим будинком на 100 квадратних метрів у Жежелеві. Згідно з декларацією за 2019 рік, власної нерухомості подружжя Петренків не має.

П’яте місце

Наступний у нашому списку Олег Мельник, головний державний ревізор, інспектор управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області. 

Разом з дружиною задекларував 1 мільйон 155 тисяч 286 гривень. Це доходи та грошові активи. Дружина Олега Мельника працює у СХК «Вінницька промислова група».

Подружжя Мельників має чотири земельні ділянки у Глухівцях, Немирові та Сигналі, будинок на 111 квадратних метрів у Сигналі, два легковики - Деу та Skoda octavia. Останній Олег Мельник придбав минулого року за 127 тисяч гривень.

Крім того, дружина Олега Мельника задекларувала недобудований будинок у Немирові. 

Четверте місце

На щабель вище опинився Геннадій Садовий, начальник Козятинського управління Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області. Разом з дружиною-підприємицею задекларував 1 мільйон 426 тисяч 756 гривень. Це доходи та грошові активи.

Подружжя Садових задекларувало два гаражі, медичну установу, квартири у Вінниці та Козятині, комору. Крім того, Геннадій Садовий має легковик Peugeot, придбаний у 2017 році за 150 тисяч гривень, а також орендує автівку KIA.

Третє місце

Трійку лідерів відкриває Людмила Копишинська, головний спеціаліст відділу комплектування Козятинського районного військкомату. Разом з чоловіком задекларувала 1 мільйон 453 тисячі 173 гривні доходів. Це заробітна плата, дохід від підприємницької діяльності чоловіка та гонорари.

Людмила Копишинська має житловий будинок і земельну ділянку у Сигналі.

Друге місце

За крок до першої сходинки опинилася Людмила Галяс, начальник відділу управління персоналом апарату Козятинської райдержадміністрації. Спільно з чоловіком та дочкою задекларувала 1 мільйон 578 тисяч 873 гривні. Це доходи та грошові активи.

Людмила Галяс має дві квартири у Козятині, гараж та земельну ділянку у Сокільці. А також разом з дочкою має 50% власності на ще одну квартиру у Козятині.

Перше місце

Очолює наш рейтинг Інна Крейдіна, начальник відділу Козятинського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Спільно з чоловіком і сином задекларувала 2 мільйони 116 гривень. Це доходи і грошові активи.

Чоловік Інни Крейдіної має земельну ділянку і квартиру у Козятині, а також недобудований гараж. А сама Інна має 16,33% власності на ще одну квартиру у Козятині. Такий самий відсоток власності на ще одну квартиру має син.

Окремий випадок

Коли ми аналізували декларації, нам трапився один документ, який міг би потрапити до нашого рейтингу. Ми вагалися, чи варто його включати до переліку найзаможніших і, зрештою, вирішили виділити окремим пунктом.

Серед декларацій ми побачили документ Григорія Пузиря, командира відділення, водія караулу 11 Державної пожежно-рятувальної частини. У графі «доходи» він вніс інформацію про заробітну плату у розмірі 1 мільйон 488 тисяч 870 гривень. Разом з доходом від надання в оренду майна виходить загальна сума 1 мільйон 501 тисяча 85 гривень.

Ми подивилися декларації Григорія за попередні роки. Посаду він обіймав ту саму, але у розділі «доходи» жодного разу не було семизначного числа. Наприклад, за 2018 рік дохід від зарплати склав 113 тисяч 207 гривень. Можливо, під час заповнення цьогорічної декларації чоловік допустив помилку. Хоча виправленої декларації у системі немає. Саме тому ми вирішили не вносити його до загального списку.

Читайте також:

Олександр Пузир на передостанньому місці серед топ-чиновників області: що мають "за душею" мери міст та голова ОДА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Sergio

    У них завжди як не чоловік підприємиць то дружина, дочка син і ні один скот не скаже що накрало, вони думають що люди такі дурні повірять їхнім казочкам. Хабарники.
  • Ілля

    З твкмми зарплатами крадуть, напевне їм чим більше вкрадеш тим більша зарплата , працюють від виробітку. Коли в школах , лікарнях ітд. ставка 8000грн середя . Ефіопія.
  • Ілля

    Хто платить такі зарплати, в най біднішій країні світу.
  • Риа я твой рот ебал

    Ну чисто случайно, все ченуши  богатые ахахах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up