Вакансії тижня у Козятині. Кого шукають роботодавці?

Вакансії тижня у Козятині. Кого шукають роботодавці?

На сайтах, які допомагають роботодавцям і працівникам знайти одне одного, ми пошукали вакансії у Козятині і підготували підбірку.

УТК, АО для роботи в Козятині шукає завідувача складу. Готові платити 12 000 – 15 000 грн (залежить від досвіду роботи). Обіцяють можливість кар'єрного та професійного зросту, стабільно виплачувати зарплату, іногородніх забезпечити житлом. Щоб отримати цю роботу, потрібно мати вищу освіту, знати правила складського обліку, мати досвід роботи зав. складом від 2-х років в сфері машинобудування, металопрокат, запчастини, і т.п.

ТОВ «Елеваторна компанія» Кусто Агро відкриває вакансію техніка-технолога виробничо-технологічної лабораторії. Зарплату вказали 8 000 гривень.  Як сказано в описі вакансії основною метою посади є відбір і прийом зразків сировини, здійснення лабораторних аналізів і облік їх результатів.
Вимоги до кандидатів: базова вища або середня спеціальна освіта за фахом «Технологія переробки і зберігання зерна», досвід роботи в виробничо-технологічної лабораторії елеватора або ХПП від 1 року, знання нормативних документів, якісного обліку зерна і т.п Обіцяють «гідний рівень заробітної плати і компенсаційний пакет» (що саме входить у цей пакет в описі вакансії не вказали)

ТОВ Фора шукає пекаря. Обіцяють 7000 грн+ премію. Гарантують високу і стабільну зарплату, офіційне працевлаштування, можливість кар'єрного зростання, допомогу з житлом. Ніяких особливих умов для шукачів роботи не висовують. Пишуть: «Для нас важливо: любов до роботи з тістом, акуратність, бажання працювати та навчатись, досвід роботи буде перевагою, але не обов’язковий»

Відео дня

Мережа магазинів техніки «VOLTI» запрошує до команди експертів з продажу цифрової та побутової техніки (так тут називають продавців-консультантів). Зарплату вказали 8000 гривень В описі до вакансії роботодавець гарантує гнучкий графік роботи, швидкий кар'єрний ріст, офіційне працевлаштування і купу корпоративних «плюшок»: змагання, розіграші призів, корпоративні відпочинки. Ніяких особливих умов, щоб стати «експертом» не вказали. Окрім того, що це мають бути хлопці або чоловіки віком від 18 до 50 років і достатньо мати «бажання бути успішним».

Також є вакансія токаря з зарплатою 10000 гривень, швачки (4800), закрійника (4800), провізора (4900), тракториста (6000), фармацевта (7500), енергодиспетчера (9938) та інші.

Де ми шукали вакансії: https://rabota.ua/, https://www.work.ua/, https://ua.jooble.org/

Як зареєструватися в Козятинському  міськрайонному центрі зайнятості і про виплати безробітним читайте у статті Які вакансії пропонують козятинчанам?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up