Дитяча команда Козятинського «Локомотива» володар бронзових нагород

Дитяча команда Козятинського «Локомотива» володар бронзових нагород
  • Минулого тижня завершився чемпіонат Житомирської обласної ліги серед дітей.
  • В турнірі брали участь 9 команд Житомирської та Вінницько областей. Єдиним представником Вінниччини були майбутні зірки Козятинського «Локомотива»

Змагання тривали 2 місяці, а серед суперників Козятинської команди були «Полісся»1, «Полісся»2, «Бульвар», SpaceBall, Fireball 1, Fireball 2 всі Житомир, Фортуна (Андрушівка) та ДЮСШ (Бердичів)

.В підсумку маленькі футболісти «Локомотива» набрали 34 очки зайняли в чемпіонаті 3-тє місце та отримали бронзові нагороди.

Відео дня

Крім нагород в командному заліку учасників чемпіонату було нагороджено індивідуальними призами. Кращим гравцем команди було визначено захисника «Локомотива» Івана Кремінського. За словами тренера «Локомотива» Іван своєю грою здобув прізвисько «Маскерано» і запам’ятався всім командам, суддям та тренерам команд учасникам чемпіонату.

Приз наймолодший гравець турніру це наша «Легенда» Макар Горбатюк 2018 року народження. Він у такому юному віці виконував усі вказівки тренера і показував чудову гру та був готовий в любий момент замінити свого старшого брата Нікіту Горбатюка, який грає в основному складі -.

Тренер каже—Дуже було приємно, що організатори також відзначили пам’ятним подарунком нашого гравця, наймолодшого бомбардира Богдана Акопова він з 2017-го року народження і Богдану у 8-ми турах вдалося забити 8 голів, відзначитись один раз хет триком (3 голи в одній грі) та дублем (2 гола в одній грі).

Найкращий бомбардир турніру, який в кожній грі нагадував про себе воротарям суперника, як не з правої, то з лівої ноги (приблизно 20 голів були забиті лівою ногою) — В підсумку у Івана Корчевського 63 гола. Нарешті, довгоочікувана золота буца буде на його полиці.

За гарну гру заслуговує похвали вся команда «Локомотив» і їхні батьки за підтримку Дуже вдячний організаторам чемпіонату за теплий прийом та воїнам ЗСУ за можливість грати дітям у футбол сказав на завершення нашої розмови тренер дитячої команди «Локомотив».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up