Голова Козятинської районної ради В Слободенюк подав позов проти RІА, її редактора пані Тані Лозінської та громадського діяча Ярослава Мудакуватого. Зірвало з шарнірів?

Голова Козятинської районної ради В Слободенюк подав позов проти RІА, її редактора пані Тані Лозінської та громадського діяча Ярослава Мудакуватого. Зірвало з шарнірів?

На фото: "Гендерно тут щось не так"

 

А тут все правильно. Селянин знає, що від них можна набратись... 

 

А тепер пол суті

Відео дня

Суди йшли майже рік. Голова райради хотів багато не мало, але заробити гроші. Назвав і прописав  суму 50 тисяс гривень.

Однак, дипломований фаховий юрист В. Слободенюк не надав суду (в постанові суду так прописано) жодних доказів  на підтвердження того, що опублікована інформація проти нього є НЕДОСТОВІРНОЮ.

Що ж, вітаємо Корпорацію RІА та головного редактора “RІА-Козятин” пані Таню Лозінську з високим професіоналізмом, що підтверджено судовим рішенням.

Окремо жму руку громадському діячу дописувачу RІА Ярославу Мудакуватому.

Як підтвердження депрофесіоналізма пана В.Слободенюка є комунальна “районка”, де чорним по білому прописано вітання з днем народження голови райради лише двома персонами.

Перша — голова Козятинської райдержадміністрації О. Оркуша. Друга — колектив райради. Всі інші особи — члени партії та аграрії — вітати публічно не наважились. Ну хто хоче мати справу з опущеним в урну лідером? Та й ще й ким  — солдатами ЗСУ.

Владислав Повх, Незалежна спілка журналістів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Борисова Інна

    Хай буде так!Якщо згадати все і грішне і святе

    То майже кожен буде згідний,Що пан Слободянюк

    Нарешті зайняв місце те,якого він завжди був гідний

        Минає все.минетися і ви привладнії злодії

        Зметуть вас всіх рішучі дії і памятником буде в Україні вільній всій ваші зграї божевільній

    Наповнений непотребом сміттєвий бак!

    Хай буде так!

    ,

    козятинець reply Борисова Інна

    А в Тучі йому наклали прямо на стіл.З анального проходу теплинькім

    козятинець reply козятинець

    козятинець reply козятинець

    Мафія там, де нема влади. Є імітатори влади

    13 вересня 2015 12 515 переглядів

    Читач написав на сайт: Голові Вінницької облдержадміністації пану Коровію Прокурору Вінницької області Голові Вінницької обласної ради Начальнику УМВС у Вінницькій області Начальнику фіскальної служби у Вінницькій області Президенту України П. Порошенко

    Читач написав на сайт:

    Нащадок Української Повстанчої Армії. Жертва комуно-фашиського режиму, пільгами не користуюсь.З вдячністю за розуміння, військовий референт християнського братства імені Богдана Хмельницького Ярослав МУДАКУВАТИЙ.











    ВИМОГА ПОКАРАТИ ЗГІДНО ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА Слободянюка Віктора Миколайовича



    Якщо Ваш фаховий рівень  вкладається в поняття "Закон .Честь. Гідність" і власну кишеню Ви не путаєте з державною, то у Вас під носом за сприянням Ваших підлеглих, системно на протязі десятка років діє організоване злочинне угрупування



    що  грубо порушує чинне законодавства Слободянюком В.М. (власник по факту СФГ «Влад» та ПП «ТД»СОВВА»"



    Доброго дня шановні добродії! Хочу Вам повідомити, що настав серпень  2015 року. Пройшло рівно півтора року від кривавих і трагічних подій, які сколихнули Україну. Вже 1,5 року кращі сини та дочки України воюють на фронті та в тилу. Воюють не тільки проти зовнішнього агресора, але й проти усілякої наволочі, яка після Революції Гідності сховала голову в нечистоти і чекала. Чекала,бо знала, що реваншизм,як дохлий Ленін – був, є і буде.



    Одним з таких героїв гнилої вічності є «МАФІК». Це таким ім’ям на Козятинщині кличуть Слободянюка Віктора Миколайовича. Він являється головою та власником СФГ «Влад» та ПП «ТД»Совва». Ще він є власником кафе «Княгиня Ольга», трьох АЗС, стоматологічного кабінету в с.Комсомольське, добудовує стоматологічний центр в м.Козятин по вул..Пилипа Орлика і т.д.



    У власному автопарку стоїть : позашляховик «Мерседес» МL -2013 року,позашляховик «Мерседес» GL -2014 року , позашляховик «РЕНО» -2014 року, позашляховик «Нива» і т.д.



    Багато можна перелічувати майна, авто, будинків, басейнів (до речі уже 2). І добре, коли добре живуть українці. Але коли одна людина отруює життя інших і придбала усе це за кров простих людей, тоді мовчати немає змоги…



    По порядку :



    1) кафе «Княгиня Ольга» за адресою : м.Козятин , вул..Білоцерківська - на даний час не працює , але біля нього стоїть кіоск в якому, ще вчора реалізовувались продукти харчування, напої, цигарки і алкогольні напої . Дана продукція відпускається з порушенням усіх діючих норм законодавства – ліцензій на право роздрібної торгівлі алкоголем і тютюном відсутні і ніколи не придбавались . Касовий апарат не використовується , розрахункові документи покупцям не видаються.Даний об’єкт функціонує більше 5 років (можна прослідкувати відповідно договорів про підключення до мережі електроживлення і т.д.) ;



    2) АЗС “СОВВА» у м.Козятин за адресами : вул..Куликівського (р-н ЗСШ №2) та вул.Довженка.Дані АЗС взагалі працюють без будь яких документів передбачених законодавством : ані договір оренди на землю,ані дозволів органів місцевого самоврядування на відкриття та експлуатацію даних об’єктів,ані ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами торгівля якими проводиться постійно. І все це посеред міста обласного підпорядкування !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



    3) АЗС на залізничному переїзді с.Кордишівка – це взірець того як можна плювати на всіх і вся.Те що відповідних документів не має -це нормально ?! А те що дана АЗС розбита як переїзний табір циганів в гіршому вигляді -це теж нормально ?!А те що шланги від колонок 1967 року виготовлення лежать на дорозі і з них сочиться якась речовина -це теж нормально ?! А те що самі колонки знаходяться в такому стані,як то в телевізорі об’єкти в зоні АТО. Чи може хто чекає нових смертей від вибухів на АЗС ?



    А от касовий апарат для АЗС - це взагалі на думку «Мафіка» повністю не нормально …



    Багато ще можна писати про даного персонажа , але мені здається , що вся ця писанина не варта дірки від бублика.Тому що реакції ніякої не буде.Тому що буде як завжди: йому подзвонять,попередять,він підготується і буде приймати перевірки…А можливо і взагалі зачинить вказані об’єкти-на тиждень,чи на місяць.



    А потім знову те саме! У нього ж є куми-свати в ГПУ, дядьки-тітки,брати та сестри...І головне це – гроші!



    І амбіції – ця істота мітить на місце голови РДА !!! Сепаратизм чистої води !!! Загроза національній безпеці !!! Корупційні схеми на долоні !!! Так і до АТО на Вінниччині недалеко !!!



    Вважаю,що заходи повинні бути проведені силами обласних управлінь і попереджаю, що в разі не відповідної реакції і надання мені формальної відповіді типу :



    - не можемо провести перевірку , я зв’язку з відсутністю пістав і т.д.;



    - здійснили 25 виїздів і не застали на місці ;



    - скарга направлена



    - проведено перевірку і складено протокол про адмінпорушення (адмінштраф – 51 грн.) , складено акт перевірки і за результатами прийнято рішення на 100 грн.) …



    буду вимушений звернутись за підтримкою до народних обранців та тих багатьох політичних і громадських організацій, яким не байдужа доля нашої країни (членами яких являються кваліфіковані юристи,економісти,бувші правоохоронці,які зможуть дати оцінку Вашим діям по даному напрямку).



    Вірю в Вашу порядність і в нашу Перемогу !!!



    Нащадок Української Повстанчої Армії. Жертва комуно-фашиського режиму, пільгами не користуюсь. З вдячністю за розуміння, військовий референт християнського братства імені Богдана Хмельницького  



    Ярослав МУДАКУВАТИЙ

    Максим Українець reply козятинець

    Я кажу що потроху треба мочити їх

    козятинець reply Максим Українець

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up