Голову райради все-таки зловили! І вручили підозру!

Голову райради все-таки зловили! І вручили підозру!
Так його кидали в бак атовці

Його ловили полями Марківців Козятинського району працівники головного управління захисту економіки Вінниччини

Регіональні та столичні журналісти усіх видів ЗМІ та громадські активісти проявили не аби-який інтерес до події, що відбулась в с.Марківці Козятинського району. Тема всім темам тема! Неординарна, але з детективним жанром. Тут по сценарію є все: зловживання владою першою особою районної ради Козятинського району Віктором Слободянюком. Він, досягши влади, такого наворотив, що його поганяло Мафік стало відповідати суті його дій та вчинків. Які суперечать діючому законодавству і здоровому глузду.

Беззаперечно, що все стало можливим за кришуванням силового блоку, але варто було змінити місцевого начальника поліції та начальника СБУ Козятинського регіону, як все закрутилось в іншому напрямку.

Несподівано від мафіка відмежувався депутат ВР пан Юрчишин та його прихильники. Вийшло так, що “криша” змістилась, а мафік залишився на місці. Зразу почали діяти силовий блок, а саме — поліція. Це вилилось в реєстрації протиправних дій на документах з врученням підозри.

Відео дня

Мафік включив задню, перестав виходити на роботу. Тільки факти: із 7 місяців чотири  не виходив на роботу взагалі, хоча отримував зарплатню. І це чиновник, що перебуває на посаді голови районної ради Козятина!

29 серпня 2017 року у вівторок поліція провела цілу військову операцію, мета якої була — впіймати  Мафіка та офіційно по протоколу вручити йому підозру. Його піймали в с.Марківці Козятинського району. До речі, голова райради намагався втекти, використовуючи власний автотранспорт. Однак, на цей раз оперативна група поліції спрацювала на відмінно, блокувавши його транспорт. Залучивши понятих, оголосили підозру. Таким чином план мафіка, уникнути юридичної відповідальності, провалився повністю.

Громаді, як носію влади, не варто ставити крапку на цьому етапі. Вкрай важливо  контролювати верхівку поліції, які запроста закриють справу, змусивши виконавців прийняти “мутні” рішення, що суперечать закону.

Редакція уважно відслідковує ситуацію і надалі, про що повідомимо громадськість. Слава Український нації!

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Саша Субота

    Кредо злодійської еліти

    Народ живе ще гірше ніж по-старому

    А ми крадемо ще більше ніж по-новому

    Бо ми елітою є зроду, які до біса слуги ми народу?

    Це весь народ цей нам слуга!

    Наш герб-знак доляра у крузі голубому

    А з низу жовтая свинячая нога!
  • Влад Лісовий

    https://www.youtube.com/watch?v=k57rQOVrdFg

    Люстрація голови райради В.Слободянюка. Репортаж Влада ЛІСОВОГО
  • Саша Субота

    Голова райради Слободянюк В-опущений мафік позор для району та позор для сучасної Української влади!!!Якщо злодій та бандит мафік не стане перед судом то майдан має відбутись в Козятині!!! Разом з Оркушою виметуь люди всіх хто покривав злодюг!!!А Юрчишину народному депутату треба самому пакувати чемодани бо він цей гнидник розвів та довгий час підтримував Заробив у мафіка медальку пив гуляв в лагуні і нижче ???!!! Коли хлопці голодні і не вдягнені воювали на сході козятинська влада В Слободянюк О Оркуша П Юрчишин один від одного отримували медальки та у ресторанах замочували за бюджетні кошти!Банду геть!!!Силовики- ви дали надію громаді району!!!Доведіть справу до суду Вам шана!

    Влад Лісовий reply Саша Субота

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up