Кримінал у листопаді: алкоголь на «Жигулях», переламана щелепа та наркотичні знахідки

Кримінал у листопаді: алкоголь на «Жигулях», переламана щелепа та наркотичні знахідки
  • Кримінальна хроніка Козятинщини з 1 по 12 листопада

У понеділок, 1 листопада у козятинчанина в ході проведення обшуку за місцем фактичного проживання виявили та вилучили цілий склад наркотичного приладдя. А саме дві пластикові ємності білого кольору, об’ємом 1,0 та 2,0 літри, в середині яких знаходилася прозора речовина зі різким запахом, пластикову пляшку з під енергетичного напою, об’ємом 1,0 та 2,0 літри, в середині яких знаходиться прозора речовина зі різким запахом, дві скляних ємності, об’ємом 0,25 літра, одна із яких частково заповнена речовиною із різким запахом, два поліпропіленових пакет зі ZIP –застібкою, в середині яких була невідома речовина білого кольору у формі пластинок різної форми.

Цього ж дня у селі Козятин трапилася бійка. Невідомі побили жителя Махнівки. У чоловіка — садини на обличчі та правій руці

У вівторок, 2 листопада, група патрульної поліції виявила на трасі поблизу Махнівки речовину рослинного походження, схожу на наркотичну.

Відео дня

Цього ж дня до поліції надійшло повідомлення, що у Козятині, у жителя східної частини міста вкрали більше тисячі гривень. А в Самгородку поцупили електроскутера салатового кольору, який власник залишив на кілька хвилин біля воріт

У середу, 3 листопада у Козятині посеред білого дня вкрали урну для сміття, яка знаходилась біля будівлі міської ради. Цього ж дня у Козятині трапилася ще одна крадіжка. У одного із містян злодії, застосувавши фізичну сили, вкрали банківську картку. 

У четвер, 4 листопада у селі Козятин з металевого контейнера злодії винесли бензопилу, бензотример та дві болгарки.

У понеділок, 8 листопада  по вулиці Васьковського вкрали велосипеда чорного кольору іноземного виробництва. Власник транспорту залишив його біля магазину «Пивоман». А на автозаправці, що знаходиться по Білоцерківській відвідувачі відправили два платежа у сумі по 2000 грн щодо купівлі талонів на паливо, однак талони так і не отримали

У вівторок, 9 листопада, у Козятині на території гаражного кооперативу «Жигулі» поліцейські виявили та вилучили алкогольну продукцію у кількості 270 л. та приладдя для її виготовлення. 

У середу, 10 листопада у козятинчанина знову поцупили банківську картку з якої зняли 4000 тисячі гривень.

У четвер, 11 листопада на ПРБ вкрали велосипед. Власник підозрює сусіда. 

У п’ятницю, 12 листопада у Козятині біля магазину «Умка» трапилася бійка. На грунті неприязних відносин один із учасників бійки наніс другому кілька ударів кулаком в область обличчя, переламавши при цьому щелепу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

keyboard_arrow_up