Мешканку Жежелева обікрав родич. У жінки зникло 900 доларів

Мешканку Жежелева обікрав родич. У жінки зникло 900 доларів
  • До поліції про крадіжку 900 доларів США звернулась жителька с. Жежелів Хмільницького району. Жінка повідомила, що 6 березня виявила відсутність грошових коштів, які вона зберігала в будинку.

Того ж дня поліцейські відділу поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції встановили правопорушника, причетного до крадіжки грошей. За скоєне йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Про це повідомляє Поліції Вінницької області

поліцейські встановили зловмисника, який викрав у родички 900 доларів сшаПід час виїзду на місце події поліцейські з’ясували, що зловмисник проник до помешкання заявниці шляхом вільного доступу.

Відео дня

В ході проведення розшукових заходів в поле зору працівників поліції потрапив 20-річний родич потерпілої. У скоєному він зізнався. Викрадені кошти у нього вилучили.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо:

  • 1 березня до поліції з повідомленням про крадіжку звернулась 55-річна жінка з Хмільницького району. Потерпіла повідомила, що з її банківського рахунку зникли гроші у сумі 8 тис. грн.
  • Поліцейські менш ніж за добу встановили та розшукали особу причетну до вчиненого. Як з’ясувалося, крадіжку грошових коштів скоїла знайома потерпілої, 31-річна мешканка Хмільницького району.

Читайте також:

Крали кошти та дорогоцінні метали: на Вінниччині повідомили про підозру членам злочинної групи

Прийшов провідати в лікарню товариша та обібрав: у Козятині затримали крадія

Забив до смерті, а тіло закопав у кущах. За вбивство засудили жителя нашого району

За посягання на життя поліцейського Євгена Трайдакала загрожує довічне ув'язнення

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up