Наруга на міському кладовищі, вбивство та наркотики: куди викликали поліції у перший тиждень зими?

Наруга на міському кладовищі, вбивство та наркотики: куди викликали поліції у перший тиждень зими?
Фото ілюстративне

Кримінальна хроніка Козятинщина з 1 по 6 грудня

У перший день зими, 1 грудня у Козятині трапилося вбивство. Біля одного з будинків в центрі міста знайшли труп місцевого жителя. При проведенні огляду судово-медичним експертом виявили перелом кісток носа, перелом ребер та закриту черепно-мозкову травму.

Цього ж дня козятинчанин потрапив на гачок шахраїв, які під приводом продажу ноутбука APPLE на інтернет сайті ОLX, заволоділи грошовими коштами. Житель Широкої Греблі, думаючи що купує ноутбук, перерахував через банківську картку завдаток в сумі 700 гривень. А житель Махнівки перерахував на банківську картку за товар 500 гривень. Про те, ні грошей ні товару так і не отримав.

Минулого четверга, 2 грудня правоохоронці за місцем проживання виявили та вилучили у козятинчанина пристрій для куріння та подрібнену речовину рослинного походження.

Відео дня

Цього ж дня у центрі Козятина обікрали автомобіль. В автотранспорт, який знаходився біля будинку по вулиці Грушевського, злодії пробралися через двері. Поцупили автомобільну акумуляторну батарею жовтого кольору.

Минулої п’ятниці, 3 грудня на козятинському міському кладовищі зафіксували пошкодження однієї з могил. Шляхом демонтажу невідомі, особи яких встановлюють працівники поліції, здійснили наругу над могилою та вчинили крадіжку чавунної огорожі.

Цього ж дня до поліції звернулася мешканка Сигналу. жінка повідомила, що хтось підлаштував доступ до її банківської картки та зняли з її рахунку 10 тисяч гривень.

У неділю, 5 грудня згорток з наркотичною речовиною поліцейські знайшли і у мешканця села Козятин

У понеділок, 6 грудня у Козятині трапилася бійка. Цього ж дня правоохоронці знову виявили та вилучили у одного з козятинчан целофан з подрібненою речовиною рослинного походження.

У пожежі через паління загинув 74-річний мешканець нашого району

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач78

    до речі! мусора не люди, мусора гірше русні, їх взагалі не повинно існувати!

    Фима Гоцман reply Читач78

    Ти тієї "русні" по гроб-жизні винен

keyboard_arrow_up