Обкрадають залізницю!

Обкрадають залізницю!

Крнимінальна хроніка

20 вересня

На Винниченка біля будівлі Управління соціального захисту населення вкрали телефонний кабель довжиною приблизно 50 метрів, який належав дистанції зв’язку станції Козятин.

З дільниці №1 ПЧ-7 станції Козятин повідомили про те, що виявили крадіжку верхньої будови колії, а саме: 15 стрілочних клинців, 10 чотирьохстворних стикових болтів, 33 клеми, 22 шурупи, 1 башмак.

Відео дня

З Мшанця повідомили про незаконну вирубку соснового лісу.

У козятинчанки з приміщення літньої кухні поцупили алюмінієву миску та чайний сервіз.

 

21 вересня

Житель Пляхової звернувся до лікарні з тілесними ушкодженнями, які йому наніс невідомий на вулиці 8 Гвардійська у Козятині.

У жителя Сум, який працює в Глухівцях, у місцевому кафе “Гламур” поцупили мобільний телефон.

 

22 вересня

Ще одна крадіжка на Винниченка — з залізничної колії вкрали закладні болти, клеми, підкладки.

У Самгородку місцева жителька сварилася з двома сусідками.

 

23 вересня

У одному з магазинів на Довженка спрацювала сигналізація. На місці події під час переслідування затримали 22-річного жителя Залізничного. Він потрапив у магазин, пошкодивши дах і вкрав майже 4 тисячі гривень.

24 вересня

На Винниченка вкрали металеву кришку люка.

 

25 вересня

У Жежелеві з екскаватора, який стояв в гранітному кар’єрі, вкрали генератори.

На Грушевського вкрали кабель Укртелекому.

У Пляховій місцевій жительці знайомий погрожував фізичною розправою.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up