Перукарню «Каприз» в ніч на 27 січня розтрощили. Забрали все навіть з туалету

Перукарню «Каприз» в ніч на 27 січня розтрощили. Забрали все навіть з туалету
  • На гарячу лінію газети «RIA-Козятин» звернувся козятинчанин Володимир.
  • В телефонній розмові він повідомив, що приміщення, власником якого є його мама Олена Абрамюк, було розтрощене цієї ночі: «Приїдьте, подивіться і все зможете побачити на власні очі»

Коли ми приїхали на місце події, на нас дивилося приміщення з вибитими дверима та вікнами. Від пана Володимира стало відомо, що на місці події вже побувала поліція, а перукарі, які вийшли ранком на роботу разом з власницею приміщення поїхали у відділок поліції писати заяви про акт вандалізму. 

— Орендує це приміщення пан Сергій. Вчора, тобто 26 січня, у мене з ним була розмова. Він вже 2 роки не сплачує за оренду приміщення належним чином і я запропонував йому: якщо ми не можемо домовитися з тобою, як домовляються нормальні люди, тоді з’їжджай. 27 січня ми мали зустрітися з ним і обговорити всі деталі. Тільки вночі, під час комендантської години, за свідченням сусідів з магазину 24 були чутні стуки та скрипи з опівночі до 3-ї ночі. Не щадили нічого, навіть розтрощили кухню і туалетну кімнату. Винесли звідти все, залишили за собою тільки сміття. Можливо пан Сергій робив за час, що орендував приміщення робив якісь перестановки. Але ж таке приміщення яке він залишив, він точно не орендував.

Відео дня

Перукарню «Каприз» дійсно розтрощили. За відгуками клієнтів це була перукарня, яка користувалася попитом у клієнтів. Навіть за час нашого візиту з самого ранку прийшли троє жінок та двоє чоловіків. Побачили руїни та запитують пана Володимира:«А куди вони переїхали?»

— Нікуди не переїхали, це так вибрався орендар. 

— Боже, який жах та за такі речі судити треба, — почули ми від людей, які прийшли до перукарні, щоб отримати послугу. Далі буде.

 

Читайте також:

Грабіж у Козятині: невідомий увірвався до чужої квартири та силою відібрав гітару

Помер останній фронтовик другої Світової війни Степан Лукашук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Таня Плис

    Виходить,що комендантська година,для пограбувань?
  • Oleh Shyrokov

    Ну, якщо  орендарем був сірожа Падлік, то дивного в цій історії нічого не має!
  • Моя Европа

    В цьому пості вся суть країни:) беззаконня беззаконням поганяє
  • Julia Herasymiuk

    В мене тоді назріває питання, у комендантську годину ніхто не чув? Це ж вибачте який гуркіт повинен був бути...

keyboard_arrow_up