Пішла з дому через сварку з матір'ю: розшукали 13-річну Вероніку Шелудченко

Пішла з дому через сварку з матір'ю: розшукали  13-річну Вероніку Шелудченко

Поліцейським вдалося знайти 13-річну дівчину, яка пішла з дому через сварку з матір'ю. Вранці,  19 жовтня, зниклу знайшли на одній з вулиць міста та повернули рідним. Інцидент стався у Хмільнику.

Нагадаємо, 18 жовтня близько 21:00 год. до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про зникнення її неповнолітньої дочки. Заявниця повідомила, що у неї з дочкою виникла сварка, після чого дитина пішла з дому. Мобільного телефону у неї при собі не було.

Як розповів начальник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк, на пошуки дитини задіяли весь особовий склад місцевої поліції та мобільні екіпажі. Всю ніч поліцейські перевіряли громадські місця, вокзали, лісопосадки та інші місця можливого перебування дитини. Знайшли дівчинку оперативники ранком на одній з вулиць Хмільника. З’ясувалось, що через образу на матір дівчинка не хотіла повертатись додому, тому пішла ночувати до подруги.

З неповнолітньою, яка не вперше через непорозуміння з рідними йде з дому, та її матір’ю поліцейські провели профілактичну бесіду, аби не траплялись подібні випадки. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Artur Edu

    Малолітня майбутня шльондра. Ще не раз втече. Це у таких у крові. Ще не раз прочитаємо про її втечу

    Юрій Рибачук reply Artur Edu

    100%

    Читач97 reply Artur Edu

    Мне кажется что своими оскорбительными комментариями вы уже всех задолбали, никому не интересно ваше мнение и никто его не спрашивал, так что оставьте его при себе

    Artur Edu reply Читач97

    Саме для цього і створені коментарі. Якщо вам не цікаво - проходьте повз та вивчіть мову.

keyboard_arrow_up