Роман Андрущак: «Дотримуйтеся правосвідомості в сфері дорожнього руху»

Роман Андрущак: «Дотримуйтеся правосвідомості в сфері дорожнього руху»
  • Керівник відділення поліції звертається до козятинчан бути уважними та обережними на автошляхах.
  • Це стосується всіх учасників дорожнього руху. Як пішоходів та велосипедистів, так і автомобілістів

— Попри воєнний стан в країні, ми як цивілізоване суспільство повинні суворо дотримуватися чинного законодавства та норм права, які несуть в собі безпеку та гарантії нашого повсякдення, — каже Роман Андрущак. — Прошу вас виявляти уважність і обачність при переході вулиці та не виходити раптово на проїжджу частину.

Переходьте вулицю на позначених пішохідних переходах. Не намагайтесь переходити її поблизу транспорту, який рухається. А в темну пору доби, для позначення себе під час руху на окремих ділянках, варто мати світловідбиваючі елементи.

Разом з тим начальник козятинської поліції наголошує — якщо з вами знаходяться діти, не залишайте без нагляду та тримайте за руку. Слід пам’ятати, що різко автомобіль зупинити неможливо, і неочікувана поява перед транспортом може призвести до непоправної біди.

Відео дня

Крім того, не треба покладатися на водія та його знання правил дорожнього руху. Потрібно враховувати багато факторів, серед яких і погодні умови, і стан технічного оснащення транспортного засобу.

Безпечність руху та дотримання правил стосується і велосипедистів.

 — Пам’ятайте, що ви теж є учасниками дорожнього руху і ваші дії та оснащення велосипеда катафотами чи іншими пристроями є запорукою безпеки на дорозі та уникнення дорожньо транспортних пригод, — підсумував Роман Андрущак

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up