Щодо жінки, яка випала з вікна: «Інформації не даємо. За це — кримінальна відповідальність» — сказали в ЦРЛ

Щодо жінки, яка випала з вікна: «Інформації не даємо. За це — кримінальна відповідальність» — сказали в ЦРЛ
  • В останній день травня цього року в Козятині стався прикрий випадок – серед білого дня з четвертого поверху дев’ятиповерхівки, що розташована в центрі міста, випала жінка 1980 року народження. Оперативники в повному екіпіруванні та екстрена допомога на місце події прибули швидко. Травмовану козятинчанку відвезли каретою швидкої допомоги до ЦРЛ та направили реанімаційне відділення лікарні.

Щоб дізнатися подробиці нещасного випадку ми звернулися до відділу Козятинської поліції.Тільки там ситуацію коментувати не стали по тій причині, що ситуація непроста і її вивчають оперативники.

Третього червня ми звернулися до в.о головного лікаря козятинської ЦРЛ Олександра Євтушка, щоб дізнатися стан здоров’я постраждалої. На початку розмови Олександр Петрович сказав:

— Жінка жива й здорова. Я вже журналістам казав, що військовий стан і будь яка інформація це кримінальна справа. Н

Відео дня

Наскільки нам відомо, коли Олександр Євтушок був головним лікарем міської лікарні завжди наголошував: «Не збирайте чутки. Приходьте до мене я дам інформацію з перших уст.» Яку інформацію для ворога керівник лікарні міг дати, якби сказав, що травмована жінка при пам’яті і має сильний забої всього тіла та вади хребта. Разом з тим можна зрозуміти в.о головного лікаря — за мить до нашої розмови він вийшов з кабінету, де йшла гаряча дискусія. Мабуть, ми звернулися не в той час і не втому місці.

З власних джерел нам стало відомо, що 42 річна постраждала за інформацією жителів сусіднього з нею під’їзду, на четвертому поверсі багатоквартирного будинку мила вікна. Так воно чи ні — з’ясує слідство. А ми на рахунок вікон маємо суперечливу інформацію.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Katerina Schuruk

    Як би лікар розповів би, поніс б кримінальну відповідальність і він, і журналіст який опублікував дану інформацію
  • Katerina Schuruk

    Дивні журналісти, таке враження, що ніколи не чули про лікарську таємницю це по перше, а по друге така інформація конфеденційна і надається лише  рідним потерпілої. Тому нічого немає дивного, що не сказали

keyboard_arrow_up