У Козятині спіймали чергового продавця наркотиків

У Козятині спіймали чергового продавця наркотиків
  • В середу, 9 березня, бійці територіальної оборони спіймали чергового продавця наркотиків. За однією з версій цей молодий чоловік не корінний житель нашої громади.
  • За словами пана Едуарда, який знає наркоторговця, він декілька років тому переїхав до нашого міста з півдня України. За іншою версією це наш, місцевий.

В самого продавця наркоти ми запитали хто прив’язав і на скільки прив’язали?. 

– Прив’язали – то прив’язали, а на скільки не знаю, – сказав він. 

Тринадцятий день війни. Заради нашої перемоги багато наших земляків змінили навіть професію. Вчителі, працівники комунальної сфери крім основної роботи стали волонтерами. Багато людей з мізерною пенсією діляться останнім. І є «ділки» призовного віку, яких війна не навчила залишати людьми.

Відео дня

Продавець наркотиків не знає наскільки його прив’язали. Зате це знають наші громадяни. Кажуть: нехай стоїть стільки поки не дійде. А коли дійде то відв’язати і віддати правоохоронним органам. Зло повинно бути покарано. 

Таку позицію висловили більшість перехожих з числа опитаних.

Лише один російськомовний чоловік сказав, що прив’язувати – це не добре.

– Він нічого ні у кого не вкрав, він тільки заробляє на цьому. – казав чоловік. Але продаж наркотиків – це не просто заробіток, а злочин, за який доведеться відповідати.

Нагадаємо, випадок з прив'язування продавців наркотиків до стовпів на Козятинщині вже не перший.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (19)
  • Ruslan Shchetinskiy

    А може всяку хуйню п'яну що  за кермом  їздить давайте  клеїти  , взятку сука взяв на скотч , бухлішкои приторговуєш до стовба також . Я не оправдовую їх але він нікого не заставляє купувати , якщо людина хоче то знайде ще 10 таких самих . Так можна довго дискутувати на цю тему,  спочатку Чинів  різного калібру  заклеїти треба.
  • Алина Середюк

    Кому шкода таку скотину, заберіть до себе. Кому нажива кому горе.😡
  • Ирина Коростий

    Розтрелять суку
  • Василий Гончарук

    А я за те щоб народ таких покидьків камінням закидав.нема прощення під час війни

keyboard_arrow_up