У Козятині зарізали 38-річного чоловіка: вбивцю знайшли в лісі біля Пиковець

У Козятині зарізали 38-річного чоловіка: вбивцю знайшли в лісі біля Пиковець
  • У четвер, 4 листопада оперативники Управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області спільно з поліцейськими відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції  затримали в лісовому масиві раніше судимого за особливо тяжкі злочини киянина, який в Козятині під час конфлікту наніс чоловіку ножові поранення. 

Кілька днів тому у Козятині сталося вбивсто. До поліції надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію жителя Козятина з ножовими пораненнями черевної порожнини.
За словами т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу В’ячеслава Сушка, в ході проведення слідчих та розшукових дій протягом доби поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився раніше судимий за вбивство та розбійний напад 50 – річний житель м. Київ.  Поліцейські затримали зловмисника  у лісовому масиві поблизу села Пиковець, де він переховувався від поліції.
Слідчі встановили, що напередодні затриманий разом з потерпілим розпивали спиртні напої у будинку їх спільної знайомої. По завершенню застілля  дорогою  між чоловіками виник конфлікт, у ході якого підозрюваний кілька разів вдарив товариша ножем у живіт і втік.
38 – річний потерпілий самотужки дійшов до найближчої установи та попросив викликати швидку. Під час надання медичної допомоги у лікарні він помер.


Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою
Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

В горловині Одеського парку смертельно травмувався слюсар козятинської ЦРЛ

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач76

    Смерть это единственное, что он заслужил! Убил человека, пусть теперь и это падло не живет!!!

keyboard_arrow_up