У нашому районі затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранату у лікарні

У нашому районі затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранату у лікарні
  • У понеділок, 5 грудня у Калинівці працівники поліції затримали місцевого жителя, який у лікарні вчинив хуліганські дії відносно медичних працівників.
  • Поліцейським вдалося вивести правопорушника з медичного закладу. Той попрямував до центральної площі міста, де кинув гранату, яка в подальшому вибухнула.

  • На щастя ніхто не постраждав

Поліцейські Вінниччини затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранату у лікарні

Про це повідомляє Поліція Вінницької області, вранці 5 грудня близько 04.30 до поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівниці медичного закладу про те, що один з відвідувачів у приймальному відділенні лікарні поводить себе агресивно та демонструє невідомий вибуховий пристрій.

За викликом відразу прибули поліцейські групи реагування патрульної поліції.

Відео дня

Погрожував лікарям

Працівники поліції намагалися заспокоїти чоловіка та запропонували йому добровільно віддати небезпечний предмет. Але на їх прохання правопорушник не реагував.

Надалі зловмисник витяг запобіжне кільце з предмета, зовні схожого на гранату, й поклав його на стіл, тримаючи при цьому іншу руку у кишені.

Як розповів керівник Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції Володимир Олексюк, шляхом перемовин поліцейським вдалося вивести правопорушника з медичного закладу.

Зірвав гранату на центральній площі

Залишивши лікарню, у супроводі правоохоронців, він попрямував до центральної площі міста. Там чоловік кинув гранату, яка в подальшому вибухнула. Відразу після вчинення злочину правопорушника затримали. Ним виявився 45–річний житель районного центру.

Під час вибуху ніхто не постраждав.

— Встановили, що небезпечний предмет належить до піротехнічних виробів «ПІРО-5». Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання — йдеться у повідомленні

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). За такий злочин йому загрожує покарання - до семи років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо: у селі Вернигородок місцевий мешканець задля розваги влаштував стрілянину

Telegram козятинчан, нагадаємо, атакують шахраї. Як захиститися у кіберпросторі?

Читайте також:

У Козятині пограбували гурівчанина. Поцупили торби з продуктами

На Вінниччині СБУ викрила ще двох прибічників військової агресії рф. Один з них — з нашого району

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up