В шафі ховав револьвер та набої, а у дивані - обріз карабіна: у мешканця району поліція знайшла зброю

В шафі ховав револьвер та набої, а у дивані - обріз карабіна: у мешканця району поліція знайшла зброю
  • Днями в ході проведення санкціонованого обшуку на території домогосподарства 61– річного жителя Війтівецької територіальної громади Хмільницького району слідчі виявили заборонені речі. — зброю
  • За цим фактом розслідується кримінальне провадження. 

До поліції надійшла оперативна інформація про те, що у власному помешканні один з мешканців громади незаконно зберігає зброю. Ця інформація підтвердилась під час проведення санкціонованого обшуку.

Про цей йдеться на Нацполіції Вінницької області

Як розповів керівник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк, у одній з кімнат будинку в шафі слідчі виявили револьвер та набої до нього, а в іншій у дивані - обріз карабіна.

Відео дня

Дозвільних документів та умов для зберігання зброї чоловік не мав.

Поліція розслідує кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

— Нагадуємо, що за незаконне придбання, носіння і зберігання вогнепальної та холодної зброї, її застосування передбачено кримінальну відповідальність. Навіть у час війни зброю, боєприпаси, вибухівку не можна зберігати без відповідних умов та документів. У разі виявлення заборонених предметів повідомляйте на лінію 102. — повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області

Читайте також:

«У перші дні на 102 було по 150 викликів»: як працюють правоохоронці у воєнний час

 Майже 1,5 тонни браги та 15 літрів самогону: у Козятині знову накрили самогонну точку

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up