Втягували у секс-бізнес переселенок. На Вінниччині викрили злочинне угруповування

Втягували у секс-бізнес переселенок. На Вінниччині викрили злочинне угруповування
  • Викрили злочинне угрупування, яке створило міжрегіональну мережу надання інтимних послуг.
  • Діяло воно у Вінницькій та Київській областях. Загалом під час обшуків поліцейські вилучили у фігурантів понад півмільйона гривень.

— 44-річна організаторка, жителька Київщини, долучила до протиправної діяльності трьох пособниць віком 23, 27 та 33 років, розподіливши між ними чіткі ролі. Вони працювали диспетчерами й адміністраторами, вербували жінок для роботи у секс-бізнесі, розміщували на різноманітних сайтах оголошення про інтим-послуги, вартість яких становила від 2000 до 3000 гривень за годину, підшукували та обговорювали з клієнтами умови роботи дівчат, які працювали «по виїзду», — зазначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

У поліції зазначають, що жінки втягували у заняття в проституцію жінок та дівчат, які опинились в складних життєвих обставинах через війну в Україні та змушені були виїхати з областей де ведуться бойові дії або вони тимчасово окуповані.

Відео дня

Злочинну діяльність задокументували. У підозрюваних вилучили мобільні телефони, планшети, банківські картки, сім-картки, значну суму грошей, чорнові записи з інформацією про отримані протиправним шляхом доходи.

Організаторку та її адміністраторку затримали та помістили до ізолятора. Іншим учасницям — повідомили про підозру. Тривають слідчі дії.

Відзначимо, що за сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією загрожує відповідальність до семи років позбавлення волі.

 

Читайте також:

До 8 років позбавлення волі: у Козятині зловили крадія алкогольних напоїв

«Зрубав — посади, або відео отримає поліція». На Джерельній зрізали ялинку

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергий Левчук

    На війну відайте

keyboard_arrow_up