Забив до смерті, а тіло закопав у кущах. За вбивство засудили жителя нашого району

Забив до смерті, а тіло закопав у кущах. За вбивство засудили жителя нашого району
  •  Хмільницький міськрайонний суд визнав винним 26-річного підсудного у вчиненні особливо тяжкого злочину та обрав йому міру покарання.

Жорстоке вбивство на грунті ревнощів сталося торік у серпні у Жданівській громаді. 26-річний чоловік вдарив сокирою знайомого, а потім ще 10 разів проткнув викруткою. Від отриманих травм потерпілий загинув.

На цьому вбивця не зупинився. Чоловік виніс тіло вбитого знайомого в кінець городу та закопав. Зловмисник разом зі співмешканкою, яка була очевидицею злочину, прибрали в будинку, де сталося вбивство. Вони домовились розповідати всім, хто буде запитувати за потерпілого, що він від них поїхав ввечері додому.

Відео дня

— Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що під час застілля обвинувачений приревнував співмешканку до 34-річного односельця. Він сокирою вдарив потерпілого по голові, а потім викруткою наніс ще близько 10 ударів по різних частинах його тіла, які виявились несумісні з життям. Ввечері тіло вбитого зловмисник виніс у кущі та закопав, — зазначають у повідомленні поліції. — На підставі зібраних поліцією доказів, чоловіка визнали винним у вчиненні умисного вбивства та засудили до 10 років ув’язнення.

 

Читайте також:

За посягання на життя поліцейського Євгена Трайдакала загрожує довічне ув'язнення

За скоєння тяжкого злочину поліція Вінниччини розшукує Івана Кришталя

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up