Закрили справу щодо травмування Вови Авдєєва, якому відрізало ноги поїздом

Закрили справу щодо травмування Вови Авдєєва, якому відрізало ноги поїздом
  • У поліції кажуть, що експертиза та слідчі дії встановили, що травмування відбулося з необережності.

Наприкінці листопада 2020 року на залізничному перегоні між Кордишівкою і Голендрами трапилося нещастя -18-річному Володимиру Авдєєву, мешканцю Миколаївки, відрізало ноги ватажним поїздом. Хлопець лежав на рейках без свідомості. Машиніст почав гальмувати, але уникнути зіткнення не вдалося.

Рідні Вови підозрювали, що це могла бути спроба навмисного вбивства, замаскована під нещасний випадок. Тому звернулися до поліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за цією справою. Слідство тривало протягом декількох місяців. Розслідували цей випадок у Вінниці. Проте нещодавно стало відомо, що справу закрили. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала Любов Авдєєва, мама Володимира.

"Ось і настав той день, коли ,,не знайшовши слідів злочину'' закрили справу. Мою дитину виставили як самогубця, п'яницю і наркомана. Поки ми боролись за його життя, винуватці все ,,зробили'' під себе, замели сліди і живуть безкарно. Як важко усвідомлювати, що ти живеш в країні, де не дбають про людей. Мені дуже боляче,дитина отримала таку травму, пережила такий шок, а його хочуть очорнити в людських очах. А винуватці посміюючись кажуть, що навчили його життя, що що тут такого, буде ходити на протезах тай годі. Не приведи Господи їм пережити таке, хай вони живуть, але хай совість їм не дає за це забути. Ми будемо оскаржувати, ми будемо боротись далі. Хай Господь допоможе нам і простить всі наші гріхи, ми надіємось на Нього, на Його милосердя", - йдеться у дописі.

Відео дня

 

Із коментарів стало відомо, що лист родина Вови отримала аж через місяць після закриття справи. "Щоб ми не змогли оскаржити. Але ми знайдемо спосіб це виправити", - написала Любов Авдєєва.

Ситуацію прокоментував журналістам видання "Vежа" Вадим Козак, головний спеціаліст відділу комунікації Головного управління національної поліції.

- Після всіх експертиз та заключень стало зрозуміло, що він (Володимир Авдєєв - авт.) об’єктом злочину не став. Слідчі там перевірили всіх, встановили, з ким спілкувалися, відслідкували всіх, хто і де був за допомогою оперативних можливостей телефоном. Та інформація, яку озвучили батьки (про те, що їхню дитину побили та навмисно лишили на коліях) не знайшла свого підтвердження, – сказав Вадим Козак.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вєра Авдєєва

    Бог покарає тих дошогубів

keyboard_arrow_up