Знову вбивство: у Махнівській громаді молодший брат вбив старшого пляшкою та поліном по голові

Знову вбивство: у Махнівській громаді молодший брат вбив старшого пляшкою та поліном по голові

У Махнівській громаді між двома братами виник конфлікт, внаслідок якого один із них вбив іншого. Про це повідомляє  пресслужба поліції Вінниччини.

До поліції надійшло повідомлення з лікарні про смерть жителя Махнівської територіальної громади, який з травмою голови   каретою швидкої допомоги був доставлений до медичного закладу.

Відео дня

Як розповів керівник  відділення поліції № 2 Хмільницького  районного відділу поліції Роман Андрущак, за кілька годин після надходження повідомлення працівники поліції за місцем проживання затримали підозрюваного у нанесенні смертельної травми потерпілому. Ним виявився  49 – річний місцевий житель. 

Виявилось, 11 жовтня близько 20.00 години між зловмисником та потерпілим за місцем спільного проживання виник побутовий конфлікт. Чоловіки спочатку сперечались у будинку, а потім вийшли з’ясовувати стосунки  на подвір’я,  де  правопорушник наніс  своєму родичеві декілька ударів пляшкою та дерев’яним поліном по голові, після чого заніс його до помешкання. Чоловіка, який перебував без свідомості, виявила наступного дня сусідка та викликала швидку.   

Наразі підозрюваний затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується  питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин чоловікові загрожує до  10 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur Edu

    Як весело жити... Далі буде

keyboard_arrow_up