День Соборності України у школі №5

День Соборності України у школі №5

У дорослих тремтіли повіки, з’являлися сльози. «Україна – це ми!» - співали діти, щиро радіючи, що їх підтримували оплесками та вигуками: «Мо-лод-ці!»

 

Потрапляючи на виховні заходи, проведені класним керівником ЗШ №5 Іриною Слободяник, одразу відчуваєш: буде свято! Яке б дійство не готувалося, вражає злагодженість, відповідальність, розуміння малечею того, що хоче від них наставник.

На День Соборності України також було все продумано до дрібниць: прикрашені фойє та сцена кольоровою символікою і власноруч виготовленими квітами, патріотично налаштовані другокласники у вишиванках із жовто-блакитними стрічками та кульками.

Не по-дитячому звучали із уст малечі слова «соборність», «незалежність», «військова агресія» тощо.

Відео дня

Нині маленькі громадяни дорослішають рано. Особливо це відчули, коли тремтливі рученята розгорнули на сцені жовто-блакитне полотнище, а Ірина Михайлівна проникливо читала поезію, звернувшись до присутніх. Учні зі сцени виголошували слова, а у дорослих сіпались повіки, з’являлися сльози. «Україна – це ми!» - співали діти, щиро радіючи, що їх підтримували оплесками та вигуками : «Мо-лод-ці!»

На завершення учні разом із учителями утворили карту України в центрі зали і заспівали гімн нашої держави.

Після подібних заходів серце наповнюється гордістю і переконуєшся, що наша малеча – гідні громадяни своєї країни, у якої щасливе майбутнє.

Відвідавши свято, отримали великий позитив і захоплення нашими дітками. Хочемо виразити подяку нашій вчительці, вона створила справжній дружній колектив.

Дякуємо за такі свята і бажаємо творчої наснаги Вам, наставнику!

 

Ірина Ільїна, бабуся учня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up