Для молодіжної ради у Козятині шукають простір для розвитку. Чи варто? Запустили опитування

Для молодіжної ради у Козятині шукають простір для розвитку. Чи варто? Запустили опитування
Фото з архіву газети. 2021 рік
  • Молодіжна рада Козятинської громади повідомляє про початок голосування щодо створення молодіжного простору в громаді.
  • Молодь Козятинщини та всіх охочих закликають взяти участь у першому в нашій громаді опитуванні на платформі електронної демократії «EDEM»!
  • До завершення опитування залишились лічені дні

У Козятинській територіальній громаді створили Молодіжну раду, ініціативну групу молоді, що робить усе можливе для покращення рівня дозвілля життя молодих людей. У громаді є багато активної молоді, що має різноманітні захоплення та вподобання, молоді, яка хоче розвиватися, самовдосконалюватися та наповнювати своє життя та життя громади цікавими подіями.

— Проте, у молоді громади досі немає місця, де вони могли б втілювати свої ідеї й творчі задуми в реальність. Ми, команда молодіжної ради, вважаємо, що вирішенням може стати створення молодіжного простору в місті. Там молоді люди й учні навчальних закладів матимуть можливість проводити час із користю, влаштовувати різноманітні заходи й проводити репетиції/тренування своїх аматорських колективів. Це місце може стати ідеальним офлайн майданчиком для творчої молоді й підлітків, ініціативні групи могли б збиратися там для обговорень, семінарів, воркшопів, благодійних концертів тощо, — йдеться у повідомлення молодіжної ради на платформі електронної демократії

Взяли за потрібне запитати думку громадськості

Відео дня

Дайте відповідь на запитання нижче, це допоможе нам краще зрозуміти Ваші справжні потреби й, відповідно, згодом втілити задумане в реальність.

Чи вважаєте Ви, що в місті має бути молодіжний простір для розвитку, дозвілля, ініціатив, розробки і втілення молоддю позитивних змін в житті громади?

В опитуванні йдеться про створення молодіжного простору в громаді, унікального місця де активна молодь могла б проводити свій час із користю, проводити свої заходи, саморозвиватися й підтримувати одне одного.

Команда молодіжної ради вважає, що це стане важливим кроком у розвитку нашого міста й молоді. Проте, рішення за кожним та кожною з Вас!

До завершення голосування — 7 ДНІВ

Читайте також:

На фестивалі-конкурсі мистецтв «Golden fest» козятинські гуртківці та педагоги здобули перемоги

Говорили про відкриття дитсадочків, заходи до Великодня, повітряну тривогу: головне для козятинчан

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Геннадий Ткачук

    А що там його шукати ,в басейні 2 поверх ,чи та частина де буда технична бібліотека

keyboard_arrow_up