Дощі та мокрий сніг. Які регіони України захопить циклон?

Дощі та мокрий сніг. Які регіони України захопить циклон?
  • Синоптики попереджають про мокрий сніг, туман та навіть морози до -5.
  • Розповідаємо про погоду на початку листопада та яким регіонам варто буди готовими до циклону

Температура повітря у найближчі дня знизиться у північній частині України до +6+9 градусів.

—  На решті території очікується +10+14 градусів, на Півдні та південному сході передбачається +12+16 градусів, — пише синоптик Наталка Діденко у фейсбук. — Надалі температура повітря знову вирівняється, на Півночі України знову трохи потепліє, на решті території — без особливих змін.

У середу прийде до нас чергова порція вологи. Дощі очікуються на Півночі, у четвер — скрізь переважно без опадів, у п'ятницю подощить в західних областях.

Відео дня

— Листопад розпочався красивою памороззю, десь туманами, десь сонечком і, як просили, ще й додасть дощу — так що все якось й непогано, — підсумовує Діденко.

Вінниччину опади також не оминуть. Про це на своїй сторінці розповідає Український гідрометеорологічний центр.

— У найближчі дві доби в Україні невеликі дощі, в Карпатах з мокрим снігом, завтра у південних, центральних та східних областях помірні дощі. 4 листопада переважно без опадів. Вночі та вранці на Прикарпатті місцями туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-7° тепла, вдень 8-14°, у південній частині, 4 листопада і в західних областях місцями 13-18° тепла; в Карпатах вночі 1-5° морозу, вдень 3-8° тепла, — йдеться у повідомленні Центру. — 5 листопада на заході, півночі країни, а також на Вінниччині подекуди дощитиме, на решті території без опадів. Температура вночі 6-12°, вдень  13-19°.

А ось яку погоду прогнозують на найближчі дні у Козятині

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up