Патріотично: «Ой у лузі червона калина» у виконанні вінничан. Співає і наш Онофрійчук

Патріотично: «Ой у лузі червона калина» у виконанні вінничан. Співає і наш Онофрійчук
  • Генеральний штаб ЗСУ на ютубі опублікували пісню січових стрільців "Ой у лузі червона калина", яка впевнено лунає над світом. У Вінниці до Всеукраїнського флешмобу з виконання цієї пісні долучилися і військові, і цивільні колективи.

Майстерне виконання пісні, що стала світовим хітом, зафільмували місцеві волонтери, створивши потужний відеокліп для підтримки захисників України та надання впевненості цивільному населенню.

«Зйомки тривали три дні, на різних локаціях нашого прекрасного міста. Ми вибирали визначні й мальовничі місця, що становлять гордість Вінниці, бо пов'язані з певними історичними подіями, відомими вінничанам. Підготовка хорових та інструментальних колективів забрала цілий тиждень. Нам хотілося, щоб пісня пролунала як потужний гімн слави для всіх захисників України, від сивої давнини донині», - розповів один з організаторів флешмобу, керівник Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України підполковник Михайло Гривас.

Пісню виконали колективи: - вокальна та оркестрова група Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України під керівництвом підполковника Михайла Гриваса; - хор Вінницької обласної філармонії ім. М.Д.Леонтовича під керівництвом заслуженого працівника культури України Анатолія Левицького; - Народний аматорський хоровий колектив Липовецького міського Будинку культури під керівництвом Галини Навроцької; - Академічний ансамбль пісні і танцю "Поділля" під керівництвом заслуженого артиста України Анатолія Кондюка. Головний хормейстер: заслужений артист України Віктор Волков.

Відео дня

Відео: Андрій Кравченко, Олег Смаковський Зйомки відеосюжету в рамках акції «Час обрав нас» здійснені під егідою Міністерства оборони України та Головнокомандувача Збройних Сил України, за сприянням голови Липовецької територіальної громади Віктора Бичкова та заступника начальника управління освіти, культури, молоді та спорту, заслуженого працівника культури України Терлецького Геннадія Олександровича.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up