Посвята у ліцеїсти: у козятинському ліцеї №2 висадили дуби миру

Посвята у ліцеїсти: у козятинському ліцеї №2 висадили дуби миру
  • Цьогоріч посвяту у ліцеїсти ліцею №2 символічно провели 21 вересня, у Міжнародний день миру.
  • Урочистий і святковий «Дзвінок миру та надії» підготували одинадцятикласники.

— Минули перші тижні навчання, наші першокласники уже встигли призвичаїтися до нового ритму життя та нових правил, познайомитися із першою вчителькою, написати перші рядочки у зошитах, відчути себе учнями. Настав час офіційно прийняти їх до нашої дружної ліцейної родини, — йдеться на сторінці Комунальний заклад «Ліцей 2 Козятинської міської ради Вінницької області»

Цьогоріч посвяту у ліцеїсти  символічно провели 21 вересня, у Міжнародний день миру. Урочистий і святковий «Дзвінок миру та надії» підготували одинадцятикласники. Вони, як і належить найстаршим учням, відкрили першачкам секрети успішного навчання, розповіли про ліцейні правила та підготували випробування. Усі першокласники гідно справилися із завданнями, за що отримали подарунки, почесні дипломи учнів ліцею, а найголовніше - змогли подзвонити у заповітний ліцейний дзвінок, який скликає учнів за парти уже 125 років.

Відео дня

Кульмінацією свята стала почесна та урочиста місія, яку здійснили наймолодші та найстарші учні: усі разом вони висадили на шкільному подвір'ї деревця - дуби миру.

Читайте також:

Учасники «Зірки Арчі» наводили порядок біля місцевого будинку культури

У Козятині для маленьких вихованців відкрили свої двері два дитячі садочк

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up