Що подарувати татові на День народження: кращі варіанти подарунків (Новини компанії)

Що подарувати татові на День народження: кращі варіанти подарунків (Новини компанії)

Напередодні Дня народження хочеться потішити близьку людину корисним і гарним презентом.

 Подарунок на День народження татові може бути традиційним або оригінальним. Він обов’язково має відповідати його цінностям і стилю життя. Може стосуватися професійної діяльності або захоплення.

Як вибрати вдалий подарунок батькові на День народження

Пам’ятайте, що День народження — особисте свято. Тому не варто вручати презент, який можна розділити всією сім’єю. Краще зосередитися навколо батькових інтересів:

  1. Подорожі. Любителю активного відпочинку в обіймах дикої природи знадобиться туристичне спорядження: рюкзак, намет, ліхтарі, відповідне взуття. Гарним варіантом стане скретч-карта світу, оригінальна обкладинка на паспорт, дорожня сумка з якісної шкіри. Якщо батько багато подорожує в літаку або потязі, зробити поїздку комфортнішою допоможе подушка під голову.
  2. Мисливство й рибальство. Доволі поширене хобі серед старших чоловіків. Самостійно вгадати з таким презентом доволі складно. Тому краще довіритися професіоналам і замовити сертифікат в Епіцентр, Бліндаж, Military. Серед найкращих варіантів — новий спінінг, органайзер для рибальських снастей, дощовик, пристрій нічного бачення.
  3. Автолюбитель. Татові, який багато часу проводить наодинці з власним авто, точно сподобається паливна картка або сертифікат на обслуговування на СТО. Також розгляньте варіант різноманітних аксесуарів: тримач для смартфона, ручний пилосмок, портативний зарядний пристрій.
  4. Дім і сад. Якщо батько багато майструє власноруч, оновіть його набір інструментів. Підійде електрокамін, гриль або електрошашличниця. Для відпочинку на природі знадобляться крісла-гойдалки, теплі пледи, набір посуду для пікніків.

Подарунковий сертифікат — варто чи ні

Подарункова карта на отримання певних послуг або купівлю товарів — ідеальне рішення, якщо тато обожнює шопінг. Багато чоловіків не люблять довго щось вибирати й купувати. Тому радше віддають перевагу готовим матеріалізованим подарункам. Зате подарунковий сертифікат дозволить іменнику вибрати все, що душа забажає. Тож дітям не доведеться хвилюватися, що сюрприз не сподобається. Це особливо актуально для людей, які люблять купувати все самостійно.

Враження в подарунок

Якщо хочете здивувати близьку людину, подаруйте сертифікат на емоції. Якщо батько високо цінує активний спосіб життя, підійде:

  • катання на квадроциклах;
  • катання на джипах;
  • картинг;
  • квадробіатлон;
  • політ в аеротрубі;
  • скеледром.

До спокійніших активностей варто віднести прогулянку на конях, відпочинок в заміському готелі, візит до SPA-комплексу. Цікаво провести час разом зі сім’єю допоможе квест-кімната. Вибирайте знайому татові тематику, наприклад, детектив. Також можна відправитися в кіно.

Не забувайте про оригінальне пакування. Воно допомагає створити неповторну атмосферу. Доповніть основний презент милими дрібницями: власноруч підписаною листівкою, сімейним фото, смачною вечерею.

keyboard_arrow_up