Скарбничка вернісажу «Лаванда надихає, ЗСУ перемагає» поповнилася. Знайомимо з новою учасницею

Скарбничка вернісажу «Лаванда надихає, ЗСУ перемагає» поповнилася. Знайомимо з новою учасницею

Творчі персоналії Козятинщини активно долучаються до благодійного вернісажу «Лаванда надихає, ЗСУ перемагає!». Всі вони об’єднані спільною думкою про про перемогу та про світле майбутнє країни. 

Як повідомляє Козятинська міська ТГ, днями до Музею історії міста Козятин завітала дивовижна дівчинка Тетянка Марчук разом з мамою та маленьким братиком. Завітали не з порожніми руками, а принесли чудову творчу роботу маленької художниці.

Тетянці лише 6,5 років, та скільки себе пам’ятає вона малює, малює кожного дня і олівцями, і фарбами, і фломастерами, - розповіла матуся дівчинки Марина. До речі вона також любить малювати з дитинства і часто приймала участь в різноманітних художніх конкурсах. Тому, імовірно, хист та любов до малювання Тетянці передався від мами.

Відео дня

Тетянка обожнює ходити в Центр юнацтва та творчості на заняття з малювання до Таїсії Обущак. Де і почула про збір художніх робіт для благодійного вернісажу «Лаванда надихає, ЗСУ перемагає». А ще про те, що долучитися до вернісажу може кожен. Тому Тетянка і загорілася ідеєю створити картину для вернісажу. За допомогою матусі вона дивилася відеоуроки з малювання з різними мистецькими техніками і за два дні вийшла дуже гарна картина, яка буде продана на вернісажі. А кошти з продажу будуть направлені на потреби наших захисників.

— Усі ми віримо в перемогу та світле майбутнє країни, хочемо допомогти нашим захисникам, нашим воїнам, бо в них віримо і на них покладаємо наші надії та сподівання. І лавандовий пленер був задуманий саме для того, — йдеться у повідомленні

Нагадаємо про учасників вернісажу:

Читайте також:

Картину-пазл Козятина створили художники

Писали картини, щоб підтримати наших воїнів

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up