Теплий одяг, канцелярія та іграшки: Козятинський ліцей отримав гуманітарний вантаж з Фінляндії

Теплий одяг, канцелярія та іграшки: Козятинський ліцей отримав гуманітарний вантаж з Фінляндії
  • У цей непростий час в Україну надходить багато гуманітарних вантажів. Відправку одного із них забезпечили фіни та українці, що нині мешкають у Фінляндії, особливо жителі міст та околиць Гуйттінен (фін. Huittinen) і Састамала (фін. Sastamala).
  • Серед багатьох речей потрібних воїнам ЗСУ, лікарням, соціальним установам був вантаж і для Козятинського ліцею.

Про це йдеться на сторінці Ліцей м. Козятин

— Теплий одяг та взуття запропонували дітям з внутрішньо переміщених родин та тим, хто опинився у складних життєвих обставинах, канцелярія та іграшки поповнили навчально-матеріальну базу ресурсної кімнати, спортивна форма стала незамінною для ліцейної команди, а біла тканина уже перетворилася у дві великі маскувальні сітки, які захищатимуть наших воїнів на передовій, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Серед багатьох дуже потрібних речей були подарунки для наймолодших школяриків — наших першокласників.

— Їхній перший навчальний рік захмарила війна, тому вони, як ніхто інший, потребують особливої підтримки. Радість, щасливі посмішки дітей, які тримають у руках пакуночки із сюрпризами – це найцінніша мить, заради якої потрібно продовжувати нашу спільну боротьбу за мир в Україні і світі. Висловлюємо подяку бібліотекарю ліцею Щербі О.О. за сприяння в отриманні гуманітарної допомоги.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up