У гімназіях Козятинської громади провели благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ (Оновлено)

У  гімназіях Козятинської громади провели благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ (Оновлено)
  • Днями у Козятинських гімназіях № 9, №5 та  Кордишівській гімназії відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.
  • Долучилися до заходу учні, батьки та вчителі.

Як повідомляє Опорний комунальний заклад «Гімназія № 9 Козятинської міської ради», на благодійному ярмарку продавалися різноманітні смаколики: торти, вареники, тістечка, печиво, вафлі, піца, сік, узвар– чого тільки не було на столах!

— Щира вдячність усім небайдужим, хто долучився до організації та проведення благодійного заходу, адже допомагаючи нашій армії, ми з кожним днем на крок ближче до спільної перемоги.

Відео дня

Опублікували про ярмарок і на сторінці Кордишівська гімназія Козятинської міської ради

— Дуже важливо всебічно підтримувати наших Захисників, адже завдяки їм ми маємо безпеку. На ярмарку продавалися різноманітні смаколики. Тут панувала тепла патріотично налаштована атмосфера. Щира подяка усім і кожному, хто долучився до цього заходу. Дякуємо кожному за свій внесок для великої справи! Отже, спільними зусиллями зібрані кошти будуть передані Захисникам, які віддано і мужньо захищають нашу свободу. Наша сила - у нашому прагненні бути корисними своїй армії та Україні! Наближаємо перемогу разом!

Провели у День добровольця благодійний ярмарок і в «Ліцеї 5» Козятинської міської ради. Продавалися різноманітні смаколики: торти, тістечка, печиво, піца, сік, узвар.

— Долучилися до заходу учні, батьки та вчителі. Щира вдячність усім небайдужим, хто долучився до організації та проведення благодійного заходу, адже, допомагаючи нашій армії, ми наближаємо перемогу.

Нагадаємо:

  • У Козятині провели благодійний захід на підтримку Збройних сил України.
  • Долучилися не лише дорослі, а й діти. Вони власноруч готували смаколики та сувеніри, які продавали просто неба у парку.
  • Спільними зусиллями зібрали 39,5 тисяч для наших військових. Розповідаємо, як проходило дійство

Читайте також:

«Я просто вражений: на автомобіль для наших захисників зібрали понад 200 тисяч. Залишилось ще 90

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up