Тема — війна: у Музеї історії міста Козятин діє виставка 15 творчих плакатів

Тема — війна: у Музеї історії міста Козятин  діє виставка 15 творчих плакатів

«Плакат теж зброя». Під такою назвою сьогодні в Музеї історії міста Козятин діє виставка 15 творчих плакатів студентів Київського Національного університету культури і мистецтв та Київського університету культури під егідою старшого викладача кафедри графічного дизайну, заслуженого художника України, голови секції плакату та графічного дизайну Київської організації Національної спілки художників України Андрія Будника.

Як пише директорка музею Лілія Макаревич, він проживав тимчасово, як біженець від рашистської війни, в Козятині. Познайомились вони в музеї під час екскурсії про історію міста.

Козятинчан запрошують переглянути деякі роботи з 52 -х на фото, якими поділився викладач. Всі роботи виконані студентами в різних куточках Європи, де тимчасово на період війни проживають майбутні освічені культурні і мистецькі діячі і продовжують навчання дистанційно.

— На даний час тривають три виставки в Україні , одна в приватній галереї Кракова у Польщі просто шикарна, як з пофесійної точки зору, так і на високому рівні за європейськими стандартами оснащена сучасними технологіями. Вітаємо талановиту молодь та викладачів з визнанням й за межами країни. Щиро дякуємо Андрію та студентам за можливість представити плакати козятинцям та його гостям, — йдеться в повідомленні

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up