У Пляховій нагородили дітей, які малювали Україну, про яку вони мріють

У Пляховій нагородили дітей, які малювали Україну, про яку вони мріють
  • Напередодні Дня Конституції у Пляховій оголосили конкурс дитячих малюнків.
  • 28 червня оголосили переможців конкурсу, а 2 липня відбулося нагородження.

 

— Разом із головою Глуховецької селищної ради — Амонсом Олександром Анатолійовичем нагородили учасників онлайн-конкурсу дитячих малюнків «КОНСТИТУЦІЇ ОЧИМА ДІТЕЙ». — повідомила у фейсбуці директор Будинку культури села Пляхова Марія Кулеша. — Кожен учасник конкурсу отримав грамоти і подарунки від селищної ради та громадського об’єднання Ірини Колесник.

Напередодні Дня Конституції України філія Центру культури та дозвілля села Пляхова оголосила онлайн-конкурс дитячих малюнків «Конституція очима дітей». До конкурсу запрошувалися діти до 15 років. Щоб взяти участь, потрібно виконати прості умови: намалювати малюнок, присвячений Дню Конституції України, зобразити у своїй роботі Україну, про яку мрієте, опублікувати власне фото зі своєю роботою на сторінці Філії Центру культури та дозвілля у фейсбуці. Обов'язково потрібно було принести малюнок у заклад культури на виставку робіт. Конкурсні роботи приймалися до 12.00, 28 червня.

Відео дня

 «Всі учасники, величезні молодці, гарно розкрили дану тему, проявили креативність, в усіх роботах відчувається творчий підхід. Тому кожен учасник отримає свою винагороду за старання», — пишуть у фейсбуці організатори конкурсу.

Підрахунок вподобайок відбувся за правилами рівно о 12.00, тому ті лайки, які були після вказаного часу, вже не враховувались. 

Отже, переможцями конкурсу стали:

Училища вже почали прийом документів від вступників

Школу в Іванківцях закриють, а дев’ята стане дев’ятирічкою


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up