У Самгородку влаштували благодійний концерт на підтримку Збройних сил України

У Самгородку влаштували благодійний концерт на підтримку Збройних сил України
  • Сьогодні, 3 червня на базарній площі у Самгородку відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних сил України.
  • За участі вихованців Самгородоцької дитячої музичної школи та їхніх наставників

Про це пишуть на сторінці громади Самгородок Наш

Гості та жителі громади мали нагоду побачити та помлухати 16 патріотичних номерів та виставку картин. Самгородчани оплесками та гривнею підтримали молодих талантів.

Відео дня

Наталя Степанюк разом зі своїми талановитими учнями організували виставку-продаж картин. На якій було представлено близько 30-ти робіт в різних стилях.

— Усі вилученні кошти від продажу будуть передані нашим захисникам. Молоді художники вважають, що таким чином вони намагаються показати, що в час війни митці не залишаються осторонь, натомість формують ще один важливий фронт. Культура є невід'ємною частиною нашої боротьби проти російської агресії в Україні, відтак у сьогоднішніх умовах вкрай потрібна та актуальна, — йдеться у повідомленні

Для усіх слухачів співали: Карина Петлінська з композицією «Ми будемо», Анастасія Черешнюк «Моє село», Ксенія Петлінська «Сила», Марія Лобода «Я не дозволю», Дарина Адамовська «Зупиніть війну», Оксана Даценко «Цьомки», Анастасія Орловська «Шум», Іван Кузик «Києве мій». Справді, українська пісня відома сьогодні усьому світові, адже є символом вільної, сильної і нескореної України. Пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею.

Чудові музичні композиції виконали Станіслав Вощило зі своїм наставником Валентином Терновим - «Гуцулка Ксеня» та «Закохані серед нас».

Запальні танцювальні номери продемонстрували вихованці зразкового аматорського хореографічного колективу «Непосиди».

«З Україною в серці, з вірою в ЗСУ!»: у Глухівцях відбувся благодійний турнір з міні-футболу. Хто переміг?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up