У водоліїв чекає удача, стрільці – тримайтеся від усіх подалі. Гороскоп на тиждень

У водоліїв чекає удача, стрільці – тримайтеся від усіх подалі. Гороскоп на тиждень

Пропонуємо вам трохи розважитися і подивитися, що віщують зорі. Можливо, цей гороскоп підштовхне вас до якихось позитивних змін чи правильних рішень

Овен

На цьому тижні ви зможете вигідно проявити ваші ділові якості, що сприятливо відіб'ється на ваших професійні успіхах. На роботі вам буде потрібна точність, методичність і дисципліна, які в поєднанні з організаторськими здібностями можуть творити чудеса. У п'ятницю перед вами відкриються цікаві перспективи в особистому житті.

Тілець

Відео дня

Непоганий тиждень для того, щоб перевірити почуття нового обранця. Не варто вам сліпо довіряти йому, якщо ви познайомилися недавно. У середу будьте обережні і терплячі в справах: тільки за цієї умови ви досягнете бажаної мети. П'ятниця - це день піднесеного настрою, коли радість відкриває перед нами нові горизонти. У суботу краще з усією рішучістю позбутися зайвого мотлоху і порадувати себе якою-небудь новинкою.

Близнюки

На цьому тижні багато доведеться починати спочатку, з чистого аркуша. Але здатність мріяти і втілювати свої мрії в життя допоможе вам впоратися з будь-якими перешкодами і труднощами і швидко досягти бажаної мети. Ваше життя зміниться на краще. Можливо, ви отримаєте пропозицію руки і серця.

Рак

На цьому тижні планові заходи можуть зірватися, зате те, що буде виходити спонтанно, пройде чудово. У понеділок вас можуть ощасливити своєю раптовою появою друзі. У середу ваші плани можуть змінюватися сто разів на день, на догоду настрою близьких людей. Субота хороша для роздумів і прогулянок.

Лев

Вдаючись в ці дні до розваг, намагайтеся не надто заважати оточуючим, інакше вам напевно зіпсують все задоволення. На початку тижня ймовірна цікава ділова поїздка, яка дозволить розширити коло вашого спілкування і дасть нові можливості. Сприятливий час для змін в особистому житті, не варто терпіти грубість або зради партнера. У вихідні напруга піде, і ви зможете розслабитися.

Діва

Настав період, коли ви можете з легкістю, одним стрибком подолати багато перешкод і бар'єрів. Настає сприятливий час для налагодження нових зв'язків і контактів. Ваша чарівність і авторитет зростуть. У четвер варто знизити навантаження на роботі до мінімуму, а краще і зовсім відкласти всі серйозні справи на тиждень. Ілюзії і переоцінка власних сил і почуттів в особистому житті будуть загрожувати розчарувань.

Терези

У понеділок не поспішайте будувати жорсткі плани і строго дотримуватися їх. Цей день сприятливий для того, щоб спокійно плисти за течією. У середу і четвер справи на роботі складатимуться вдало, що дозволить вам багато чого встигнути. У п'ятницю можна розраховувати на душевну розмову з друзями. Вихідні присвятіть дому або собі коханому.

Скорпіон

На цьому тижні ви будете щасливі як ніколи. Навіть якщо комусь спаде на думку перешкодити вам у ваших починаннях, нічого не вийде. Якщо ваші дії будуть поєднувати одночасно натиск і сміливість, тоді в бізнесі можна досягти відмінних результатів. Переговори з начальством принесуть потрібні вам зміни. Вас чекають цікаві ділові пропозиції і активний відпочинок.

Стрілець

На цьому тижні намагайтеся більше часу проводити подалі від суєти і масового скупчення людей. У понеділок і вівторок добре б не перевантажувати себе справами, на роботі бажано враховувати інтереси колег і проявляти ініціативу, йдучи на компроміс. Захистіть себе від непотрібних зустрічей і контактів. У вихідні прислухайтеся до порад друзів і родичів, їм з боку видно деякі ваші промахи.

Козеріг

Бажано спокійно і без суєти займатися робочими і домашніми справами. Цей тиждень, ймовірно, стане підходящим часом для вирішення багатьох проблем, відкладених в довгий ящик. Ваша праця буде поміченою і оціненою по достоїнству. Можливо, надійде пропозиція про підвищення по службі. Творчий підхід до роботи принесе відчутні результати. У п'ятницю є ризик розголосити чужий секрет. Постарайтеся у вихідні приділити більше часу своїм дітям.

Водолій

Тиждень виявиться яскравим, динамічним і дуже продуктивним. Ви будете багато спілкуватися, але не поспішайте записувати в друзі нових знайомих. Не виключено, що їм просто щось від вас потрібно. Вівторок і четвер - активні дні, наповнені позитивними емоціями. Більше прислухайтеся до порад колег і дійте спільно, постарайтеся не обмежувати чужих амбіцій і інтересів. Намагайтеся за допомогою почуття гумору у вихідні дні уникнути скандалів в сім'ї.

Риби

Навіть те, що ніколи не було вам потрібно, може виявитися важливим на цьому тижні. Якщо на початку ви зможете грамотно відкоригувати свої плани, це наблизить вас до заповітної мети і дозволить визначити відносини з партнерами і опонентами. В середині тижня ви ризикуєте зустріти таємне опір недоброзичливців. Обійдіть ці підводні камені. Субота - найвдаліший день тижня.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up