Як будемо святкувати День міста?

Як будемо святкувати День міста?
  • Незабаром Козятину виповниться 146.
  • Через пандемію коронавірусу гучних святкувань цьогоріч не буде.
  • Проте відділ культури готує для козятинчан сюрприз.

Офіційною датою заснування нашого міста вважається 7 липня 1874 року. Це була неділя. Цього дня станція Козятин отримала статус містечка Бердичівського повіту. Саме тому ми святкуємо День міста у першій половині липня.

Зазвичай святкування тривають протягом кількох днів. На день міста влаштовують різноманітні концерти, конкурси для малечі, площа Героїв Майдану перетворюється на справжній ярмарок, де можна посмакувати різноманітними смаколиками чи придбати сувенір на згадку.

Найбільш насичена програма у суботу та неділю. Саме на вихідних козятинчан та гостей міста розважають виступами і козятинські артисти, і запрошені виконавці. Минулого року нас вітали з днем народження тріо “Made in Ukraine”, “Бez обмежень” і козятинський рок-гурт “Draft”. У 2018-му до нас приїздили “Пара нормальних” та “Лісапетний батальйон”.

Відео дня

Цьогорічний День міста був запланований на 11 липня. Проте через карантин гучного святкування не буде. Але козятинчан не залишили без свята. Просто цьогоріч воно проходитиме онлайн. Як повідомили нам у відділі культури, спеціально до Дня міста Міський будинок культури підготував концерт. Щоправда, він буде у записі. Дійство відзняли вчора, 1 липня. Де і коли можна буде подивитися концерт, ми повідомимо додатково.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Алла Галінська

    Будьмо оптимістами!Юрчишина на мило,він уже нахватався, за Козятин будемо боротися і взагалі при чому тут всякі юрчишині, придумані віруси, а свято міста, потрібно відзначити, бо це наше місто і ми тут живем.
  • Oleg Kario

    Пийте вдома!
  • Наталия Проскурняк

    Яке святкування?!
    В нас війна йде...
  • Тамара Василівна Батюк

    Карантин  виходить ніяк
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up