"ЗСУ наша сила": Козятинчани випустили пісню про наших захисників

"ЗСУ наша сила": Козятинчани випустили пісню про наших захисників
  • "Draft" записав пісню "ЗСУ"
  • Композицію опублікували на офіційному YouTube-каналі гурту 9 травня.
  • Пропонуємо послухати

Козятинський гурт "Draft" записав студійну версію пісні "ЗСУ". Вона про мужність наших воїнів, які, щосекунди ризикуючи власним життям, борються із рашистськими окупантами, що вторглися на нашу землю і проливають кров наших людей.

Композицію вже чули козятинчани - хлопці виконували цю пісню під час благодійного концерту на підтримку наших воїнів, який відбувся у квітні в парку.

- Пісня написана на п'ятий день війни, - каже Сергій Гайдучок, лідер гурту "Draft". - Ми записали її в гаражі, в якому проводимо репетиції. У мастерингу допоміг Валерій Ліхачов, за що йому особлива подяка! Під час війни ми зрозуміли, що наші набої - це музика, а кулі - пісні. Через це в обойму почали залітати нові треки, що описують сьогодення. Тепер робимо благодійний тур для збору коштів на ЗСУ по Україні, будемо раді кожному запрошенню. Вже відіграли два концерти в Козятині та Вінниці, із зібраних коштів закупили бронежилети.

Відео дня

Зокрема, у Вінниці наші хлопці виступали цими вихідними. Детальніше про це розповімо трохи згодом. А поки пропонуємо послухати пісню "ЗСУ". Обережно, текст 18+

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up