Козятинський ліцей та кордишівська гімназія: ще два навчальних заклади переходять на «дистанційку»

Козятинський ліцей та кордишівська гімназія: ще два навчальних заклади переходять на «дистанційку»
  • У зв’язку із різким стрибком захворюваності на сезонні вірусні недуги і COVID-19, сьогодні на позачергове засідання зібралися члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Зокрема, розглядалося питання посилення протиепідемічних заходів на період впровадження «помаранчевого» рівня епідеміологічної небезпеки.
  • Про це повідомляє міська рада

Як зауважила на зібранні начальник управління освіти та спорту міської ради Інна Мадей, у закладах освіти продовжує збільшуватися кількість хворих дітей на коронавірусну інфекцію та інші гострі респіраторні захворювання. У деяких навчальних закладах поріг епідеміологічної небезпеки (20%) вже перейдено. Так, станом на 26 січня в опорному закладі «Ліцей» хворіє 192 учні (22,5%). У Кордишівській гімназії серед учнів 7-9 класів вже 70% відсутніх на навчанні.

—За результатами викладених даних, з метою недопущення можливих негативних наслідків, розриву ланцюга розповсюдження інфекції та раціональної організації освітнього процесу, було вирішено з 26 січня перевести на дистанційну форму навчання 7-9 класи Кордишівської гімназії та з 27 січня усі класи (з 1 по 11) ліцею.

Повідомляють, що наразі до показника 20% захворюваності наближається ще ряд закладів освіти

Відео дня

Усі класи: які козятинські школи через стрімке захворювання COVID-19 перейдуть на «дистанційку»?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (17)
  • Viktor K.

    І так та школа нічому не вчить, дисціплина "0", вчителів не поважають, на уроках шо хочуть, те і роблять (принаймі перші 4 класи),... У нас на уроці чути було як муха літае, не зробити "домашку"... таке не можливо,... А зараз що? Росте покоління дебілів і державі це на руку, такими легше керувати.
  • Читач22

    Опалення в школах не пробували запровадити? + 10, це за якими санітарним нормами?
  • Владислав Кірган

    Дистанційка майже нічому не навчить.

    Тетяна Костюк-Канєвська reply Владислав Кірган

    Владислав Кірган
    ❗Якщо мова про цю сторону навчання--- то безперечно. На жаль, так і є. Суспільство ---є заложником сучасних технологій і їх засобів.
    І з часом цей зв'язок тільки посилюється , причому на офіційному рівні, затвердженому постановами різних інстанцій. Взяти, хоча б, електронні журнали і щоденники,які мають вести, як вчителі , так і учні. І взагалі.......😔
    Є чим обурюватись, але не варто, бо тільки  лишня трата часу.

    Владислав Кірган reply Владислав Кірган

    Тетяна Костюк-Канєвська так, є гарні вчителі. Але я про дещо іншу проблему. Я про те, що дистанційка в рази посилює залежність дитинм від гаджетів - телеф., планшет або й комп. Котрі в великих дозах погіршують память, виснажують, зменшують здатність до навчання.

    Тетяна Костюк-Канєвська reply Владислав Кірган

    Алина Алина
    ❗ У всіх своя історія навчання дітей на дистанційці, я лише про наш особистий досвід ❗ Хай пробачить нас наша Оксана Валеріївна, вона, як всі істинні вчителі-- дуже скромна людина і , точно, не хотіла б , щоб це ,,видавати " у  фб. Але кожен її урок --це маленьке диво❗ Поєднання різних видів роботи на уроці , мотивація , гарний настрій дитини, бажання вчитись . Більше того, враження  особистої присутності, уміння переключити увагу учня , зосередити на основному. Є голос улюбленої вчительки і захоплюючий процес навчання.  Перший час тримали контроль , а потім зрозуміли, що ми --- треті лишні❗ Є рідний голос вчительки , завдання, ціль, мета і виконання.
    Навіть, виходили з кімнати, коли наша учениця починала працювати. А це на хвилиночку ❗ лише 2 клас❗Це , справді, варте уваги. Можете мені повірити, я знаю про що говорю.💯

    Алина Алина reply Владислав Кірган

    Тетяна Костюк-Канєвська Мої діти на дистанційкі нічого не розуміють. Це є факт, і так не лише мої діти, а майже всі.

    Тетяна Костюк-Канєвська reply Владислав Кірган

    Владислав Кірган
    Дарма. Але дискутувати тут і з Вами не стану.😊

    Владислав Кірган reply Владислав Кірган

    Тетяна Костюк-Канєвська ні. Не змінив би.

    Тетяна Костюк-Канєвська reply Владислав Кірган

    Владислав Кірган
    ❗Бачили б Ви уроки нашої вчительки, тоді точно змінили б свою думку.💯
  • Evgeniy Morrison

    Экономят газ!

    Алина Алина reply Evgeniy Morrison

    Evgeniy Morrison не тільки газ, і харчування, бо діти 1-4 класів харчуються безкоштовно. Але в першу чергу це для того, щоб наші діти були тупими рабами, такими легше буде керувати.

keyboard_arrow_up