Вихованці Сестринівської школи на позитиві

Вихованці Сестринівської школи на позитиві

Влітку Сестринівський загальноосвітній навчально-виховний комплекс школа - дитячий садочок ім. Михайла Грушевського зазнав кардинальних змін. Тут за рахунок коштів місцевого господарства “сігнет-Центр” та сільради замінено підлогу на першому поверсі. Відділ освіти Козятинської райдержадміністрації закупив фарбу, замінив 37 вікон по школі та зробив прекрасний центральний вхід, викладений сучасною плиткою.м

Журналісти газети “RIA-Козятин” відвідали цей учбовий заклад. Зустрівшись з керівництвом, директор школи Ніна Денисюк розповіла про учбовий заклад, який очолює.

Було й на що в школі подивитися, а освітянам було що показати. У коридорах школи знайшла своє місце державна символіка. Знають діти, кому завдячувати, що вони ходять до школи під мирним небом. Про загиблих у зоні АТО козятинців тут пам’ятають. Їх фотокартки висять на шкільному стенді.

Щодо євроремонту в школі, то й тут ми були приємно вражені. Складалося враження, що це робилося дійсно для дітей. Замінена підлога, двері, вікна, відремонтовані стіни по всій школі. Набули змін і класи. Ми відвідали клас географії, історії, математики, учнів початкових класів. Перейшли в дитячий садочок. Дошкільнята під час нашого візиту саме займалися корисною справою. Вони їли манну кашу за маму, за тата і трохи за себе. У хорошому стані в них ігрове та спальне приміщення.

Відео дня

Окремо можна сказати про відокремлений спортивний комплекс школи. Почали його ремонт минулоріч. Зараз він готовий для своїх відвідувачів. Він мало чим поступається кращим комплексам району.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up