13-ий волейбольний турнір серед молодіжних та ветеранських команд. Хто переміг?

13-ий волейбольний турнір серед молодіжних та ветеранських команд. Хто переміг?

11.01.2020 р. смт. Бродецьке, спортивна зала школи. Турнір, присвячений 76-ї річниці визволення селища Бродецького від фашистських загарбників.

Зустрічались 2 ветеранські та 3 молодіжних команди (вихованці тренера Віктора Загороднюка).
Змагання організовано Бродецькою селищною радою спільно із сектором молоді та спорту Козятинської райдержадміністрації, за фінансової підтримки фермерського господарства "Дангард".
Серед молоді перемогу здобула команда "Молодь Бродецького-1". Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи у принциповій грі переграли "Молодь Бродецького - 2" і посіли друге місце.
Грамотами та кубками відзначено кращих гравців турніру: Станіслава Кульчицького, Сергія Козловського, Миколу Левчука та Олега Каратніцького.
Нагороди переможцям та призерам змагань вручили засновник турніру, тренер та уславлений ветеран спорту Віктор Загороднюк, селищний голова Ярослав Лопатюк та інструктор з фізичної культури Віталій Шостаківський.


Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up