63 мільйона витратять на ремонт дороги

63 мільйона витратять на ремонт дороги
  •  На Козятинщині відремонтують частину автотраси.
  • Читайте, де саме.
     

Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області планує відремонтувати частину траси О-02–08–06 Білопілля-Вівсяники, а саме ділянку від Самгородка до Вівсяників. Довжина шляху, який відремонтують — майже 11 кілометрів.

На ремонт планували витратити майже 115 мільйонів гривень. На «Prozorro» було оголошено аукціон, у якому взяли участь сім компаній: ТОВ «Миколаївбудцентр», «Енергетично-дорожнє будівництво», «Шляхбудматеріали», «Ростдорстрой», приватне підприємство «Автомагістраль», будівельно-монтажна фірма «Еталон-Буд» та приватне акціонерне товариство «Хмельницьке ШБУ № 56».

Відео дня

Найнижчу ціну запропонувало підприємство «Миколаївбудцентр» — 45 мільйонів. Проте пропозицію не прийняли, оскільки учасник аукціону не відповідав вимогам тендерної документації та кваліфікаційним критеріям.

Договір вирішили укласти із ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво». Ця компанія зареєстрована у Каневі, що у Черкаській області. Фірма запропонувала ціну у розмірі 63 мільйона.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up