А для депутатів це шоу

А для депутатів це шоу

З перших вуст

17 жовтня 2017 р. відбулася поїздка від Козятинської міської організації «РУХ НОВИХ СИЛ» М. Саакашвілі в складі 25 осіб на Всеукраїнський  мітинг протесту в Київ.

Головними вимогами акції 17 жовтня є: створення антикорупційних судів, зміна виборчого законодавства, зняття депутатської недоторканності .

Під стінами Верховної Ради майоріли прапори політичних  партій «Об’єднання Самопоміч», «Громадянська  позиція», «Рух Нових Сил» М. Саакашвілі, «Батьківщина» та інших партій та громадський організацій.

Відео дня

На відміну того, що ми бачимо по телебаченню невелику кількість людей, я можу сказати, що мітингувальників було набагато більше. І на кінець дня до акції приєднувались жителі Києва. На мою думку, учасників акції було близько 10 тисяч.

Учасники акції вели себе толерантно. Присутня були також  поліція та нацгвардія — близько 3 тисяч людей. Учасники акції проходили під Верховну Раду через контроль.

Була ситуація сутички між поліцією і мітингувальниками. Вона виникла через те,  що мітингувальникам не давали можливості пронести палатки через пропускний контроль. Прикро було споглядати на те, як з вікон Верховної Ради проводилась зйомка з дорогих мобільних телефонів цієї сутички. У мене склалось враження, що депутати ВР  дивляться на це, як на шоу.

Владі необхідно задуматись, як виконати свої обіцянки і головне — покращити життя простих людей.

Акція продовжується. Зараз я знаходжусь у Києві і буду тут стільки, скільки потрібно для того, щоб влада працювала для людей, а не проти них.

Геннадій МУДРИЙ, координатор  Козятинської міської організації «РУХ НОВИХ СИЛ» М. Саакашвілі     

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up