Архітектор не визнає своєї вини, каже, що підставили

Архітектор не визнає своєї вини, каже, що підставили

У Козятині відбулось декілька подій, що пов’язані з хабарництвом

Найперші на слуху три справи. Архітектора Недашківського, директора КП “Відродження” нині покійного Гуменюка та новоспечеого архітектора Павлова. Усіх під арешт спроваджували тільки для того, щоб потім, домігшись звільнення, одержати від родичів величезний хабар? Ну якщо не так, то принаймні оприлюднити громаді і керівництву, що бурно працюємо з хабарниками, отримати нагороди, просування по посаді. Тільки такі мотиви могли спонукати винесенню виправдальних вироків суду?

Давайте разом відстежимо.

У районі  помінявся прокурор та начальник поліції. Хочеться вірити, що помінявся і зміст роботи.

Відео дня

Показова — третя справа. З архітектором нашого мера Пузиря. Усім відомим Олександром Павловим. Те, що міський голова Пузир, голова бюджетної комісії міста Гаврилюк, архітектор Павлов  — депутати від БЮТ — одне ціле, є маса доказів. Особи, судячи по викладених ними в соцмережах фото, — наближені  до Юлії Тимошенко. Наші хлопці і дівчата, що мають забезпечити комфортне проживання в місті?

Беручи за основу всю доступну і оприлюднену інформацію, історія така.

Іногородній громадянин офіційно звернувсь в адміністрацію міста, щоб розмістити по-народному будку для реалізації продуктових товарів в районі залізничного вокзалу. Говорили, балакали і добалакались. Зі слів замовника, Павлов як посадовець, за свої законні дії по принципу “ти — чужий і фейс твій не такий” запросив 300 баксів за дозвіл. “Тоді стаєш своїм. Фейс також стає приємним. Ну — в  доску свій!”

Пометикувавши, іногородній вирішив, що за знайомство та за свій фейс, який дав Бог, платити не буде. Пішов з поліцією на співпрацю. Ті, як свідчить сам факт справи досудового слідства, архітектора добряче задокументували. Тобто, взяли з доказами прямо в кабінеті.

Павлов включив задню передачу після того, як попався. Раптово захворів. Вніс заставу 118 тисяч гривень. І не сидів за гратами.  Пролікувавшись, він прийшов на роботу після Зелених свят! Правда, архітектурний відділ міський голова скоротив. Завбачливо. І того, кого взяли на хабарі, помістив у відділ споріднений до архітектурного.

Журналісту чиновник Павлов пояснив, що справа не закрита і вона є предметом судового розгляду. Ніяких офіційних коментарів давати не буде. Чекає, аби все “вляглося” і тоді — будь ласка. Павлов вважає, що поліцейські вирішили покращити статистику розкриття злочинів. Насправді, він вибігав на коридор за людиною, щоб та забрала залишені нею гроші.

У ході журналістського розслідування стало відомо, що дійсно справу передали до суду з обвинувальним актом за статтею 368 КК. Не відсторонений Павлов від роботи тому, що не було подання в суд від прокурора чи слідчого. Але за версією поліції, архітектор Павлов на даний час не впливає на об’єктивне розслідування (?!). У зв’язку з цим його немає підстав відсторонювати від роботи. Цікаве бачення поліції! Тепер також ми розуміємо, навіщо мер Пузир скоротив архітектурний відділ.

Перше судове засідання відбулося 22 червня в Козятинському суді під головуванням судді Воронюк.

 

Р. S. Міський голова Пузир передбачує мільйони гривень з бюджету для відеоспостереження за громадою. А виходить, що громада має спостерігати за ним і його командою? Горе не від людей, горе від слуг народу. Найсмішніше і трагічно, що у них немає страху. Певно, наявність священика в депутатській групі від БЮТ дає їм індульгенцію на всепрощеність. Тоді, Амінь.

 

Суд перенесли

На судове засідання Павлов прийшов з дружиною і вінницьким адвокатом. У зв’язку із заміною учасників процесу, суд перенесли на 7 липня о 9:30. З цим погодились звинувачуваний та представники обвинувачення.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up