Асфальтного короля, потішно — не короля, а "короленятка", зловили п'яним

Асфальтного короля, потішно — не короля, а "короленятка", зловили п'яним

Виясилось, що поліція — не його піддані. Голова райради працює. Зранку спасає кума Ашота Карапетяна. Того, що рулевий нацменшини армянської народності в Козятині  

Про те, що Ашот — кум Мафіка, знають всі. Штаб Козятинських партизан знає дещо й інше про кримінальні дії в Марківцях. В інтересах Мафіка саме він їх організував, намагаючись зашугати родину атошника.

Перебуваючи в неадекваному стані 4 травня 2018 року за кермом своєї автівки, він рухався по дорозі в районі ПРБ. Зачепив два автомобілі.

Відео дня

 Події розгортались стандартно.

Спочатку зупинили потім:

"Я Ашот!"

Згодом: "Я кум Мафіка!"

Ще трохи пізніше — гроші.

Намагання дати хабар не увінчалися успіхом. Працівники поліцї затримали порушника, склали протоколи і відправили горе-водія в лікарню. Машину було вилучено і поставлено на штраф-майданчик. Оскільки авторитетний  Ашот в Козятині на своїй машині не бачив землі, йому завжди сходило з рук.

А тут він зрозумів, що "наїхали". Спробував відкупитись, підкупити поліцейських. Не проконало. Давав все що, мав в кішені. Діяв по-маланськи, аж ніяк, як авторитет і кум мафіка. По-барижному: сто, а потім двісті, а потім 250 баксів. Більше ставку не піднімав. Але ця нова полііція в той день на тому місці, в ту годину  не повелась — хабаря не взяли.

 Тепер Ашот з кумом кажуть дають тисячу баксів. Шукають рішалово.

Правда, більше скиглять: "Лєший попутав, дядьку пане Швец (начальник козятинської поліції), пробачте, більш не буду". Посунули до начальника поліції всі — депутати району, області, голови сільрад, з кими був добрий деребан. 

Народу — потіха. Перший раз такого козирного за п'янку притягнуть до суду. 

Яка тактика правильніша?

Бути кумом мафіка, возити тисячу баксів у кишені?

  Мати кума, який не бухає, дати йому 500 гривен за трудодень?

 Кліпати очима, давити на жалість?

 Можливо, у громади є свої варіанти? Пригода є, трагедії не сталось, правильно поліція присікла її появу.

Оце і є профілактика, або перший обов'язок поліції, або професійне призначення.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Andrii Mosondz

    На нари його!!!!
  • Олег Береза

    Князь   Ашотовіч- настоящий козак!!!Але бренд  мафік не  котирується ! Князь Ашотовіч  скоро сам буде мафіка спасати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up