Ашотові проколи на дорогах

Ашотові проколи на дорогах

Про дороги вулиць Садової, Чайковського, Рєпіна, що в селі Козятині газета “RIA-Козятин” вже повідомляла

Після публікації в щотижневику навіть на вулицю Рєпіна довезли недостаючий матеріал (щебінь, гранвідсів) і дорога набула приємного вигляду. Тільки була вона такою привабливою надто короткий час. Після першого дощу з’явилися перші ями!

Причиною такого явища стало порушення технологічного процесу підрядником (паном Ашотом). Він, замість того, щоб крупний щебінь на дорозі вкатати, засипав його гранвідсівом. Вкатали дорогу не так катком, як важким транспортом. З першим дощем деякі ділянки дороги перетворилися на дорожні впадини. З наступним кожним дощем ями на дорозі збільшуватимуться і дорога може стати гіршою, ніж була до ремонту. Виправити ситуацію можна. Поки ще невеликі впадини, їх слід засипати гранвідсівом. Інакше 300 тисяч гривень, що виділили на вулиці Рєпіна та Чайськовського до наступної весни, закопаються в землю. А може саме такий ремонт дороги і був запланований? Чим не привід, щоб ще раз потиснути руку Ашоту в отриманні нового дорожнього підряду?   

Альона Тир

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Котовський

    За такI справи потрiбно рубать хвiст. по самI вуха
  • Котовський

    Досить  з Украiни робити експерименти не потрiдна  нам Юлька потри бен  Гриценко
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up