Аварійний міст продовжує чекати на свої жертви (Оновлено)

Аварійний міст продовжує чекати на свої жертви (Оновлено)

По Білоцерківській трасі по автомобільному мосту через залізницю вже бояться навіть ходити

 

Про аварійний дорожній міст через залізницю, що на трасі вулиці Білоцерківської, наша газета вже повідомляла два роки тому.

Міст через залізницю на Білоцерківській жде обвал

Міст через залізницю на Білоцерківській жде обвалу?

Відео дня

За цей час якихось позитивних зрушень відносно його ремонту не відбулося. На превеликий жаль, міст знаходиться ще в більшому занепаді. Єдине, що не викликає побоювань, це опори мосту. А от прогонні конструкції, наче в повітрі висять над устоями мосту. Поперечні балки, балки ферм стоять на конструкціях до того часу, поки прогінна конструкція до кінця не розчавить подушку устрою. Просяде прогінна конструкція, просядуть поперечні діафрагми. Тоді рушаться плити дорожнього покриття. Наслідки від зміщення плит можуть бути непередбачувані. І плити від часу давності вже самі викликають небезпеку. Арматуру в плитах дорожнього настилу з’їла корозія. А це означає, що конструкції мосту на Білоцерківській якнайшвидше потрібно міняти.

Та навіть якщо з конструкціями мосту було все добре, то потрібно піти назустріч пішоходам. Адже для них на цьому мосту закладена небезпека. Прохід для пішоходів  настільки вузький, що розминутися з зустрічною людиною можна, тільки ставши до неї боком.

Тож міст через залізницю пора робити з трьох причин. Щоб не їздили автівки залізничними коліями. Щоб пішоходи вільно почувались на вузенькій доріжці і не постраждав від аварійного мосту залізничний транспорт.

Галина Касянівська
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • олег емнов

    обвал ограждения -это серьезный сигналаварийности моста и немедленного его закрытия для эксплуатации почему  молчат чиновники до2020года ждать нельзя немедленно приступить к ремонту
  • Людмила Кравчук

    У нас як завжди ждуть кiнцевого результату,а потiм починають ворушитися та шукати винного хто вiдповiдає за цей міст.
  • Дима Высоцкий

    Чому там має хтось ходити?
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up