Батьки стають на захист директора

Батьки стають на захист директора

Батьківський комітет і небайдужі батьки Кордишівської школи хочемо також дати коментар щодо листа, який був надрукований 13 вересня 2018 року «Чому масово розрахувалися учителі Кордишівської школи»

Щодо того, що розрахувалися вчителі: життя триває, змінюються обставини і кожен сам вибирає, куди йому йти. І до того ж, щороку були зміни і будуть в педагогічному колективі, хтось приходить, хтось йде.

Техперсонал: поки відпрацювали 14 днів, то і передумали розраховуватись.

Але не так батькам потрібен був цей лист, як тому, хто дуже не хоче бачити Наталію Олексіївну на цій посаді, не хоче бачити змін на краще. Дуже легко вилити на людину бруд, звалити всі біди на одну голову, тяжче від цього відмитися. Лише час покаже, де була правда.

Відео дня

А на рахунок зароблених медалей: найкращі медалі – лише добрі діла. Це не те, що тобі дають, а те, що ти даєш. Давайте не будемо байдужими до всього, що відбувається навколо нас. Так ми допоможемо змінити на краще не тільки школу, але наш край і нашу любу неньку Україну.

Вам, Наталіє Олексіївно, педагогічний колектив щиро дякує за невтомну працю, чесність і порядність. Ми віримо і знаємо, що колектив Кордишівської школи, очолюваний вами, буде єдиною командою, яка буде працювати для того, щоб наші діти гарно навчались, добре відпочивали, смачно харчувались і з радістю йшли до школи.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up