Бездомні собаки нападають на поодиноких перехожих

Бездомні собаки нападають на поодиноких перехожих

У редакцію газети ”RIA-Козятин звернулася мешканка міста Раїса Сушко. Вона повідомила, що в центрі міста на неї напала зграя безпритульних собак. Сталося це 23 жовтня

— Я проводжала свого сина. Він відбув в АТО, — розповідає вона. — Повертаючись додому о шостій ранку біля будинку 15, що на вулиці Героїв Майдану, на мене напали собаки. Я кричала від  страху не своїм голосом. Та о цій порі біля будинку нікого не було, хто б міг оборонити. Через якийсь час собаки трохи заспокоїлись. Чи то на них подіяв мій крик, чи відчули, що і я живу в цьому будинку. Підійшовши до дверей власної квартири, не могла ключем їх  відкрити. Тряслись руки, розболілася голова, піднявся тиск. Я хочу через газету звернутися до міського голови Олександра Пузиря: прийміть міри. Робіть щось. Не можна одному пройти в магазин “Сонечко”, не можна віднести сміття в контейнер. Тут повні господарі — собаки. А вночі як піднімуть гавкіт, то розбудять будь-кого. Я так думаю, що ніч для того, щоб люди відпочивали, а не слухали гавкіт собак.

За декілька днів стало відомо, що Раїса Сушко перебуває в лікарні з діагнозом гіпертонічного кризу.  

Ось так. Від собак пані Раїса якось відбилася. А від наслідків нападу чотирилапих не змогла. У багатьох містах є притулки для тварин, які з якихось причин не мають господарів. Коли влада переймається безпекою городян, то проблем з безпритульними тваринами не існує. От і в нашому місті є люди, які можуть допомогти владі вирішити це питання. З їх слів, за сімдесят тисяч вони виловлять всіх собак, розмістять у притулок і будуть надалі вирішувати їх долю.

Відео дня

Від редакції: Нагадаємо, що на сьогодні міська рада виділяє кошти на стерилізацію безхатченків. Але проблему це не вирішує. Це розуміють ті, хто ходить вулицями міста. Хто їздить автомобілями — не розуміє.

Галина Касянівська

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up