Безпрецедентні події в коридорах козятинської влади

Безпрецедентні події в коридорах козятинської влади

Найперше, минула сесія райради не відбулася через саботаж більшістю до голови райради Віктора Слободянюка.

Станом на сьогоднішні — “хурал-костяк” аграрної партії Козятинщини, залучивши депутата ВР Юрчишина, поскакав у Вінницю з метою, скрутити шию голові РДА Олегу Оркуші та бунтівним депутатам, що саботують роботу сесії.

Ясно і зрозуміло одне: В.С., як особистість, на посаді не відповідає по діловим та моральним засадам займаній посади. Доказів більше, ніж треба для однієї особи. Але є інші “кукловоди”. Фінансово дуже багаті, але морально — не того рівня. Вони готові ломати все, лише б їх представник залишивсь при владі. Що з цього вийде, відслідковуємо  повідомим додатково.

В унісон цій події намалювалась інша. Суддя Козятитнського суду Проць відсторонений від розгляду справи. Мало того, отримав привід-скаргу до вищої кваліфікаційної комісії суддів з проханням надати правову оцінку його роботі, як судді з приводу розгляду корупційних матеріалів, де відповідачем являється голова Козятинської райради.

Відео дня

Тепер справу веде новий суддя — пані Воронюк, яка призначила суд на 15 годин 30 хвилин 16 листопада у наступний четвер.

Як бачимо, справа набула принципового значення. Управління Вінницької поліції виявилось не таким беззубими, або аморфними, до своїх справ. Скарга на суддю Проця склалась аж на чотирьох аркушах. Ситуацію беремо під контроль, з результатами ознайомимо громаду.

Так що, пані та панове, чекаємо Вас у судді Воронюк для ствердження справедливості в інтересах громади з дотриманням вимог закону. Очевидно, якби не інтерес і наполегливість громади та ветеранів АТО, справа вже давно зникла навіть в такій поважній структурі, як Козятинський суд.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Влад Лісовий

    Давайте розводити мафіків і таких в Козятині не так багато.Список на один листок а-чотири.Яка нахуй польша.
  • Влад Лісовий

    До Коровія наваживсь тільки мафікю Де рішв  питання хорал пока невідомо
  • Влад Лісовий

    Підсумовуємо саме менше мафік отримав прибутнів з 2005 року .По селу Марківці отримав мінімальний прибуток 584 250 долларів США.Плюс не сплачений податки .Чистий прибуток  800 тисяч долларів США  мінімум.А Ви польща заробітки.АТОВЦІ ви зуміли покарати імперію Московії.Тикаєтесь дома на папироси мрієте про дороги.Розмитку на 550 баксів.Вірете жиду Лівшицю Пузирю.Які нагло Вас чмирять.Штаб Козятинських партизан має інший план розвитку.По ситемі знаменитого Павлова.Влада це собаки яких .....
  • Влад Лісовий

    Як стало відомо мафіка ніхто непідтримав.Він сам прорвась до Коровія .Однак отримав отворот на поворот.Або прямо його послали.Підприємство Влад що рахується в с.Туча володіє землями в с.Туча в кількості 778 гектарів.З яких мафік платить податки.По Марківцям  було 65 пая і станом на сьогодні в Калинівці подав 80 договорів. та ще плюс 60.Залишилось на руказ у його 97 паїв .Які він має подати. Тким чином він вже має офійно 1540 гектарів.А платив податки з  половини.Тобто 225 тис.множим на 12 років.ВИХОДИТЬ НЕСПЛАТА ПОДАТКІВ 2 700 000 ГРИВЕН.Плюс не сплату в місцевмй бюджет 325 гривен.В СІЛЬСЬКУ РАДУ 1 002 300 ГРИВЕН.

    Отакий господарник мафік. три мільйони сімсот дві тисячі триста гривен.А Ви польша заробітки.НАХ*Я.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up