Безпритульний пес прибився до оселі, де його не ганяли палицями

Безпритульний пес прибився до оселі, де його не ганяли палицями
  • Три тижні тижні тому, а може вже й з місяць пройшов, як в районі Білої казарми з’явився безпритульний пес. Ходив він одним маршрутом: вулицею Князів Острозьких, провулком Шевченка, бродив вулицями Бойка, Виговського, Чехова, Данила Нечая та Червоної калини. Що хотів знайти чотирилапий нам невідомо. Можливо він намагався зорієнтуватися як йому потрапити до місця попереднього притулку. Можливо він такий маршрут обрав в пошуках їжі. А може шукав господаря.

Люди по різному сприйняли появу собаки, хто харчами пригостить, а хто й палкою. За якийсь тиждень пес майже всіх людей сторонився. Тому що, на превеликий жаль, кількість тих, що підвищували голос на нього, була не на користь тварини.

Та й сам друг наш менший старався уникати зустрічі з людьми, при появі людини, в більшості випадків розвертався в протилежну сторону.

Харчувався тим, що на чиємусь подвір’ї знайде недоїдки меншого за розміром собаки господаря. Бувало, що кури в своєму курнику з непроханим гостем ділилися пшеницею.

Відео дня

Зараз чотирилапий прибулець має притулок. Він пристав до господаря, в якого є два середньої породи пси.

– Де два там і третій. Не об’їсть, – каже новий господар тварини і попросив нас написати про пса. – Знав би, що собаку викинули, то й нікому голову не морочив. Тільки інколи думаєш: а може собака загубився? Не повідомити про нього якось не по- людськи. Якщо хтось свого колишнього улюбленця признає та не захоче його повертати собі – не біда. У такому випадку нехай хоча б кличку собаки скаже. Хотілося б щоб песика в літах його ім’я було.

По темі:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up